Aquest mes de novembre hem assistit a dos esdeveniments de la ciutat de Girona: Els Premis E-TECH 2021 i el SUPERTRANSVERSAL 2021 del Fòrum Carlemany.

Premis E-TECH 2021

Els Premis E-TECH celebrats el 15 de novembre, van ser molt especials. Es complia el 15 aniversari dels premis i els 20 anys d’història de l’associació que els organitza, l’AENTEG.

Aquest any els Premis van tornar “a la normalitat” i es van celebrar de manera presencial a l’Auditori Josep Irla de la Generalitat (Girona), encara que també es va poder seguir l’esdeveniment per streaming a través del canal de Youtube de l’AENTEG.

L’esdeveniment va començar amb una taula rodona moderada per David Martí, president de l’AENTEG, en la qual van participar guardonats d’edicions anteriors: Dídac Lee (2014, empresari del sector TIC), Vicent Partal (2019, fundador i director de Vilaweb), Ramón Brugada (cap de cardiologia de l’Hospital Josep Trueta de Girona que va recollir el premi de 2020 en nom de la comunitat TIC en la seva lluita contra la COVID) i Esteve Farrés (impulsor del Tecnoateneu de Vilabrareix).

Seguidament, va tenir lloc l’entrevista a la guanyadora del Premi Referent E-TECH 2021, Anna Navarro Descals.

Després de l’entrevista a la Sra. Navarro, va començar la cerimònia d’entrega de premis.

Eventos de noviembre: Premios E-TECH 2021 y SUPERTRANSVERSAL 2021
Eventos de noviembre: Premios E-TECH 2021 y SUPERTRANSVERSAL 2021

SUPERTRANSVERSAL 2021

La SUPERTRANSVERSAL 2021 es va celebrar el divendres 19 a l’Hotel Camiral del PGA Catalunya.

Aquesta sessió exclusiva per als membres del Fòrum Carlemany va tenir com a objectiu tractar temes de Responsabilitat Corporativa amb l’experiència i coneixement dels membres, a través del Benchmarking.

La temàtica d’aquesta edició va ser ‘l’empresa del futur a través de l’aplicació dels ODS per a l’agenda 2030’. Els ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible) són els objectius aprovats per l’Assemblea de les Nacions Unides per a erradicar la pobresa, lluitar contra la desigualtat i la injustícia i posar fre al canvi climàtic, entre d’altres coses.

Els 6 punts claus que es van tractar en aquesta sessió van ser:

–       Malbaratament alimentari

–       Economia circular

–       Energia  i clima

–       Persones i treball

–       Cultura sostenible

–       Mobilitat i TIC

A més, la sessió va tenir les ponències d’Angel Castiñeira (director de la Càtedra de Lideratges i Sostenibilitat d’ESADE), Joan Roca (Xef d’El Celler de Can Roca i Ambaixador del Programa de les Nacions Unides pel Desenvolupament), Oriol Amal (Catedràtic d’economia financera de la UPF i economista) i Martí Boada (Investigador UAB i Consultor UNESCO).

Eventos de noviembre: Premios E-TECH 2021 y SUPERTRANSVERSAL 2021
Eventos de noviembre: Premios E-TECH 2021 y SUPERTRANSVERSAL 2021

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.