ERP al núvol, el gran causant del creixement

Tota empresa aspira a crèixer. El creixement és motivador, però també pot comportar reptes, especialment per a aquelles empreses quehan passat d’ésser petites a mitjanes. Actualment, les operacions són més complexes i les noves vies per aconseguir el creixement, més arriscades. La solució de planificació de recursos empresarials (ERP) amb la que la seva empresa ha aconseguit el seu tamany actual pot no ésser suficient per a portar-la fins al següent nivell de creixement.

Mint Jutras explica com la integració d’una nova generació de solucions de gestió empresarial en el núvol permet simplificar els seus TI, accés a les dades i la seva manera de treballar.

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.