El passat divendres dia 25 d’octubre Global Software Partner (GSP) va organitzar una sortida empresarial, organitzada pels directius de l’empresa. Aquesta sortida estava organitzada per tots els treballadors per passar una jornada conjunta i va ser arrel de la celebració de les Fires de Girona.

L’activitat que va decidir realitzar l’equip directiu va ser anar al Windoor Realfly – Túnel del Vent. Aquest túnel de vent es troba a Empuriabrava, a uns 35 km de Girona.

Un túnel de vent és una instal·lació que permet viure l’experiència i les sensacions dels paracaigudistes quan planegen. El túnel del vent està creat amb la tecnologia més avançada i amb quatre turbines d’alta potència que generen un flux continuo d’aire vertical regulable.

Els paracaigudistes poden arribar als 4.000 metres d’altura. És tant la similitud dins del tub de vidre que fins i tot es creen corrents d’aire concèntric. Aquests corrents poden arribar als 300 km/hora, una velocitat que només està programada pels saltadors més atrevits. En el cas dels treballadors de GSP, cap dels participants va aconseguir arribar a la mateixa velocitat que aconsegueixen els més atrevits.

Les valoracions finals de l’activitat van ser molt positives per la majoria dels treballadors que van realitzar l’activitat i que sense dubte tornarien a repetir. Les activitats d’aquest estil ajuden a crear vincles i interaccions amb els companys que dins de l’oficina és difícil realitzar.

A més a més, en finalitzar l’activitat, l’equip de GSP va poder gaudir d’un sopar en un restaurant ubicat a l’Alt Empordà, Costa Brava, Girona.

Des de GSP us recomanem que proveu l’experiència de volar en el túnel de vent, de Windoor Realfly.

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.