Coneix la història d’èxit d’Entema Laboratorios amb la implantació de SAP Business One

És una empresa de contract manufacturing, referent en qualitat, instal.lacions, equip i servei. Laboratoris Entema desenvolupa, fabrica, envasa i acondiciona per a diferents empreses. També realitzen ensajos en càmeres d’estabilitat, així com l’acondicionament secundari d’especialitats farmacèutiques.

L’empresa compta amb més de 80 treballadors i els seus ingressos superen els 6M, aprox. Aposten per la innovació i millora constant dels seus processos productius. Els seus clients son nacionals i estan iniciant la internacionalització de la companyia. Per aquest motiu la implantació de SAP Business One amb les nostres Soluciones SGI, MANUFACTURING, PHARMA i QUALITY, asseguren la consolidació de l’empresa dins del seu sector, així com el creixement en un futur, immediat.

Entema Laboratoris: història d'èxit de SAP Business One i GSP

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.