Coneix la història d’èxit d’Entema Laboratorios amb la implantació de SAP Business One

És una empresa de contract manufacturing, referent en qualitat, instal.lacions, equip i servei. Laboratoris Entema desenvolupa, fabrica, envasa i acondiciona per a diferents empreses. També realitzen ensajos en càmeres d’estabilitat, així com l’acondicionament secundari d’especialitats farmacèutiques.

L’empresa compta amb més de 80 treballadors i els seus ingressos superen els 6M, aprox. Aposten per la innovació i millora constant dels seus processos productius. Els seus clients son nacionals i estan iniciant la internacionalització de la companyia. Per aquest motiu la implantació de SAP Business One amb les nostres Soluciones SGI, MANUFACTURING, PHARMA i QUALITY, asseguren la consolidació de l’empresa dins del seu sector, així com el creixement en un futur, immediat.

Entema Laboratoris: història d'èxit de SAP Business One i GSP

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.