Global Software Partner (GSP) participarà en el SMB Innovation Summit d’Orlando (Florida), que se celebrarà del 24 al 26 de maig, com a SSP (Software Solution Provider).

Els SMB Innovation Summit, organitzats per SAP, són una de les cites més importants de l’any, ja que estan dirigides a tots els seus Socis-Partners i tenen com a objectiu presentar les novetats i tendències del sector tecnològic i de la informació.

Aquesta és la cita que tots estàvem esperant, després de dos anys!

Agenda una cita amb nosaltres AQUÍ

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.