Global Software Partner (GSP) participarà en el SMB Innovation Summit d’Orlando (Florida), que se celebrarà del 24 al 26 de maig, com a SSP (Software Solution Provider).

Els SMB Innovation Summit, organitzats per SAP, són una de les cites més importants de l’any, ja que estan dirigides a tots els seus Socis-Partners i tenen com a objectiu presentar les novetats i tendències del sector tecnològic i de la informació.

Pots consultar la programació de l’esdeveniment en el següent enllaç.

Aquesta és la cita que tots estàvem esperant, després de dos anys!

Agenda una cita amb nosaltres AQUÍ

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.