La irrupció dels Marketplaces està canviant la manera en la que es fan negocis online. Aquests Marketplaces han creat la necessitat a empreses i marques d’estar presents a les noves plataformes de venda online. Cal tenir en compte que és de vital importància, l’automatització d’aquests processos per tal que l’activitat sigui rentable i no quedar-se a mig camí o morir en l’intent.

Algunes d’aquestes plataformes, com Amazon, són molt exigents en la qualitat i la veracitat de les dades que proporcionen els proveïdors, penalitzant a aquells que no compleixen amb la normativa.

És per tot això que obliga a les empreses a disposar de Solucions Tecnològiques que permetin una total i fiable integració amb aquestes plataformes, permetent un mínim esforça i eliminant les accions manuals que puguin portar a errors.

A GSP, gràcies a la nostra experiència en el sector retail, hem desenvolupat la solució SGI Omnichannel per a SAP Business One. Aquesta incorpora la integració automàtica amb els Marketplaces més importants facilitant enormement l’intercanvi d’informació amb l’ERP.

Funcionalitats del Software per a Marketplaces, SGI Omnichannel

 • Sincronització automàtica de l’estoc en tots els canals des de SAP Business One.

 • Automatització de les comandes en tots els canals disponibles.

 • Gestió de la logística pel propi venedor o pel Marketplace.

 • Formes de pagament vinculades amb les opcions definides a SAP Business One.

 • Integració automàtica de la comanda del Marketplace a SAP Business One.

 • Traçabilitat completa de la comanda des de SAP.

 • Assignació de categories en els productes, per a seleccionar què vols vendre i en quin país de cada Marketplace.

Aquest Software per a Omnicanalitat està disponible per a les següents integracions de Marketplaces:

*Per a altres integracions, consultar.

Consulta amb nosaltres com implantar SGI Omnichannel i comença a vendre en els millors Marketplaces amb facilitat, fiabilitat i màxima garantia.

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

  En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

  Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.