L’ERP SAP Business One s’ha convertit en una eina essencial en la situació actual. La indústria manufacturera, especialment en aquells sectors relacionats amb la moda, ha vist la necessitat d’adaptar-se al nou escenari. Aquesta relació està dominada pel comerç electrònic, i ha aplicat de manera accelerada tots els avantatges que ofereixen les noves tecnologies.

La indústria del calçat també s’ha vist immersa a l’assimilació dels nous paradigmes de la indústria 4.0. La dinamització i la digitalització de la societat exigeixen noves formes de desenvolupar els negocis. Així, a través d’una visió més global del comerç, les noves vies de relacions interempresarials i la incorporació dels avançaments tecnològics. Les innovacions són necessàries per fer front a la forta competitivitat en un sector mercat pels canvis continus en el gust dels consumidors.

ERP SAP Business One: SGI Moda un software pel sector del calçat

Els programes de gestió han sigut determinants per adequar tota la dinàmica industrial als nous requeriments del comerç. Permeten el control i la gestió de tota l’empresa des d’un únic canal. A més, són completament adaptables als diferents tipus d’empreses del sector: distribuïdores, fabricants o al detall.

Un dels avantatges principals radica en què donen visibilitat a tots els implicats en els diferents processos de l’empresa. Així permeten la sincronització instantània de la informació. Vist des d’una forma general, brinden la possibilitat de controlar tots els processos dins de l’empresa a temps real, des de l’elaboració d’un pressupost fins a l’entrega i la situació de postvenda de la comanda.

L’aplicació de noves tecnologies de fabricació (additive manufacturing) i la creixent dinamització de la cadena de subministraments aconsegueixen un suport fonamental en el software pel sector del calçat. La gestió centralitzada de tota la informació influeix directament en la capacitat d’entrega del producte en un temps més curt, amb menys despeses i amb un menor impacte ambiental.

Per finalitzar, l’ERP ens permet controlar el procés de fabricació, els inventaris i l’estoc existents en els diferents magatzems. Inclús podem controlar l’evolució de les existències en els diferents punts de venda, tenint en compte els diferents models, les talles i els colors. Això ens permet reaccionar ràpidament i fer front a imprevistos.

El software ERP SAP Business One ens gestiona la producció, la venda i la distribució del nostre producte. Al respecte ens brinda un suport documental i de gestió a través d’altres funcionalitats bàsiques que provoquen una gran eficàcia administrativa i de gestió. Això ho converteix en una eina fonamental per una indústria dinàmica, global i interactiva.

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.