Durant tot aquest mes de juny, parlem dels  activadors digitals  a les #PíldoraFormativaGSP, Webinar  i articles del blog.

A l’article d’avui parlarem de:

  • Què són
  • Per a què serveixen
  • Com funcionen

Què són

Els activadors digitals són aquells elements complementaris a les funcions dels ERP que permeten activar la transformació digital de les empreses.

Per a què serveixen

Aquests, són una peça clau per a complementar els ERP. Per què? Els activadors digitals o facilitadors són de vital importància, ja que marquen la direcció cap a on es dirigeix el mercat i les indústries.

Com funcionen

Funcionen complementant les funcions dels ERP, permetent-nos treure el màxim rendiment del nostre software.

El procés de digitalització d’una empresa requereix que tots els processos que intervenen en ella, estiguin suportats per un software de gestió que ho integri tot.

A més, cada vegada té més importància que aquest software estigui al Cloud, amb la qual cosa serà accessible a través d’Internet i podrem accedir-hi des de qualsevol lloc. Tenint el nostre ERP al núvol, els avantatges empresarials es maximitzen, ja que tothom té accés a la informació i a les eines de col·laboració, sense importar on es trobin i sigui quin sigui el seu sol dins de l’organització.

La tecnologia digital a l’empresa, permet millorar la capacitat de les persones de treballar de manera més intel·ligent, més ràpida i més productiva.

Disposar d’un ERP al Cloud, actua com un factor multiplicador de força a l’empresa, ja que millora la productivitat dels treballadors gràcies a:

  • Disposar d’informació a temps real
  • Decisions basades en dades de col·laboració a temps real
  • Informació contextualitzada.

Si vols ampliar aquesta informació pots inscriure’t a la Webinar del proper dimarts 22 de juny

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.