Tenir un ERP dins l’empresa per a gestionar els diferents departaments, facilita el coneixement de la informació en temps real.

Un ERP (Entreprise Resource Planning – Planificació de Recursos Empresarials) és el conjunt d’aplicacions de software integrades que ajuden en la gestió dels negocis; on s’inclouen els processos de finances, recursos humans, fabricació, cadena de subministrament, serveis, compres, etc.

Entre altres coses, l’ERP permet establir quadres de comandament que faciliten la presa de decisions, per la qual cosa els responsables de les diferents àrees de l’empresa obtenen informació en temps real per a una millor eficiència i millor presa de decisions.

El coneixement i anàlisis de dades en temps real permet als negocis ser molt més proactius davant el processament de qualsevol dada i millorar el procés de presa de decisions.

Què s’obté amb la informació en temps real?

  • Millora en la presa de decisions.
  • Es minimitzen les despeses de l’empresa.
  • Redueix la generació d’errors.
  • Resposta més ràpida i millors solucions davant d’imprevistos.
  • Millor coneixement del mercat, per la qual cosa l’empresa pot adaptar-se i avançar-se als canvis.
  • Accés a les dades des de qualsevol lloc en qualsevol moment.

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.