Més de 65.000 clients ja confien en SAP Business One per a optimitzar la gestió de la seva empresa. SAP Business One és una Solució de Gestió integral per a la pime que et permet gestionar tots els departaments de l’empresa, com vendes, finances, producció, cadena de subministrament i CRM, entre d’altres. La capacitat de generar informes i anàlisis integrats permeten una ràpida presa de decisions, amb accés a la informació més actualitzada i precisa.

SAP Business One

  • SAP Business One és totalment confiable. Amb la seva implantació incrementaràs entre el 10 i el 20% la satisfacció del teu client.
  • És un sistema sòlid amb molts anys d’experiència.
  • Ofereix un centre de suport. Sempre tindràs un aliat al que dirigir-se en cas de tenir algun problema amb el sistema.
  • Ajuda a reduir fins un 25% les despeses d’inversió i desenvolupament, un 10% menys en despeses de manufactura, augmenta els ingressos per productes nous, etc.
  • Les empreses que inverteixen en SAP Business One milloren la gestió dels seus projectes.

SAP Business One és el que necessites per a aconseguir la Transformació Digital de la teva empresa. Amb SAP Business One podràs optimitzar els processos del teu negoci, basant-te en la informació precisa i impulsaràs un creixement rentable del teu negoci.

Aquest ERP et permet tenir una visió clara de l’empresa i un control sobre totes les operacions de negoci.

A més, pots agregar-li AddOns, solucions, sectorials al teu ERP SAP Business One per a ampliar el seu rendiment. Els nostres mòduls sectorials SGI, estan desenvolupats sobre la plataforma tecnològica SAP Business One HANA. Això permet obtenir un major rendiment del software de gestió empresarial SAP Business One.

Demana una demo gratuïta i descobreix el que SAP Business One pot fer pel teu negoci.

SOL·LICITA UNA DEMO

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.