Més de 65.000 clients ja confien en SAP Business One per a optimitzar la gestió de la seva empresa. SAP Business One és una Solució de Gestió integral per a la pime que et permet gestionar tots els departaments de l’empresa, com vendes, finances, producció, cadena de subministrament i CRM, entre d’altres. La capacitat de generar informes i anàlisis integrats permeten una ràpida presa de decisions, amb accés a la informació més actualitzada i precisa.

SAP Business One

  • SAP Business One és totalment confiable. Amb la seva implantació incrementaràs entre el 10 i el 20% la satisfacció del teu client.
  • És un sistema sòlid amb molts anys d’experiència.
  • Ofereix un centre de suport. Sempre tindràs un aliat al que dirigir-se en cas de tenir algun problema amb el sistema.
  • Ajuda a reduir fins un 25% les despeses d’inversió i desenvolupament, un 10% menys en despeses de manufactura, augmenta els ingressos per productes nous, etc.
  • Les empreses que inverteixen en SAP Business One milloren la gestió dels seus projectes.

SAP Business One és el que necessites per a aconseguir la Transformació Digital de la teva empresa. Amb SAP Business One podràs optimitzar els processos del teu negoci, basant-te en la informació precisa i impulsaràs un creixement rentable del teu negoci.

Aquest ERP et permet tenir una visió clara de l’empresa i un control sobre totes les operacions de negoci.

A més, pots agregar-li AddOns, solucions, sectorials al teu ERP SAP Business One per a ampliar el seu rendiment. Els nostres mòduls sectorials SGI, estan desenvolupats sobre la plataforma tecnològica SAP Business One HANA. Això permet obtenir un major rendiment del software de gestió empresarial SAP Business One.

Demana una demo gratuïta i descobreix el que SAP Business One pot fer pel teu negoci.

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.