A l’article d’avui, t’explicarem les diferències que hi ha entre SQL i HANA i quina és la millor opció per al teu negoci.

En primer lloc, cal destacar que la diferència més gran recau en les tecnologies de recuperació de dades que utilitza cada una. La versió SQL Server es basa en una tecnologia d’emmagatzematge de dades en un disc dur d’on han de ser recuperats, mentre que SAP HANA utilitza la tecnologia “in-memory”. Les dades de SAP HANA estan allotjades en un servidor, per la qual cosa permet una consulta de dades molt més potent que altres servidors, i en temps real.

La principal diferència entre SQL i HANA es troba en la velocitat i l’escalabilitat que ofereix SAP Business One HANA, per a gestionar un gran volum de dades a temps real.

SAP HANA, gràcies a l’allotjament de dades a la RAM i al recolzament del software de Business Intelligence, obté un anàlisis a temps real, realitzant informes analítics quasi immediats per a múltiples usuaris accedint a diferents bases de dades. Aquest accés de dades i anàlisis a temps real, no són possibles amb SQL sense la contractació de serveis extres.

SAP HANA, agilitza l’anàlisi, fent que el processament sigui molt més ràpid que amb les eines tradicionals, fet que proporciona la capacitat de generar informes i respondre a la necessitat de negoci, tan bon punt es planteja la necessitat.

Aquesta solució incorpora una infinitat de quadres de comandament, per a ajudar-te a agilitzar la realització d’informes. Aquests quadres de comandament cobreixen les oportunitats de vendes, anàlisi de la rotació d’inventari, anàlisi d’entregues, trucades de servei, ofertes de les comandes, entre d’altres funcions.

Diferències entre SQL i HANA. Quina és la millor opció?

És per tot això, que estem convençuts que SAP HANA és la millor opció per al teu negoci.

HANA és la millor opció del teu negoci. Necessites informació addicional? Contacta’ns!

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.