SAP Business One és una solució única per a la gestió de tota la seva empresa. Mitjançant l’automatització dels processos empresarials clau i la millora de l’eficàcia operativa des de qualsevol ubicació podrà millorar la gestió de la seva empresa.

SAP Business One s’ha dissenyat pensant en les petites i mitjanes empreses, Pime. Per aquest motiu, és assequible, fàcil d’instal·lar,  senzill d’utilitzar i còmode de mantenir. A mesura que la seva empresa creix, SAP Business One li permet adaptar fàcilment l’aplicació amb l’objectiu de satisfer les seves necessitats empresarials en constant canvi.

Transformi les seves transaccions i analítiques per a operar a temps real amb la plataforma In-memory SAP HANA. Emmagatzemi, processi i accedeixi a les dades més ràpides del que pot fer-ho amb processos tradicionals. La instal·lació de SAP Business One es pot fer en les instal·lacions o en el núvol. Descobreixi la plataforma In-Memory, flexible i altament adaptable que pot ajudar a la seva empresa a una presa de decisions més intel·ligent, a temps real i amb millors resultats de negoci.

Que converteix a SAP Business One en una solució guanyadora i intel·ligent per la seva empresa?

Descobreixi com les Pimes utilitzen el software més innovador per treure el màxim partit a SAP. També permet prestar un millor servei als clients, gestionar les dades de manera més senzilla i mantenir els seus costos sota control.

Màxim partit SAP

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.