SAP Business One és una solució única per a la gestió de tota la seva empresa mitjançant la automatització dels processos empresarials clau i la millora de la eficàcia operativa des de qualsevol ubicació. SAP Business One s’ha dissenyat pensant en les petites empreses, Pime, de manera que és assequible i fàcil d’instal·lar, utilitzar i mantenir. A mesura que la seva empresa creix, SAP Business One li permet adaptar fàcilment l’aplicació amb l’objectiu de satisfer les seves necessitats empresarials en constant canvi.

Transformi les seves transaccions i analítiques per a operar a temps real amb la plataforma In-memory SAP HANA. Emmagatzemi, processi i accedeixi a les dades més ràpides del que pot fer-ho amb processos tradicionals, en les instal·lacions o en el núvol. Descobreixi la plataforma In-Memory, flexible i altament adaptable que pot ajudar a la seva empresa a una presa de decisions més intel·ligent, a temps real i amb millors resultats de negoci.

Que converteix a SAP Business One en una solució guanyadora i intel·ligent per la seva empresa?

Descobreixi com les PIMES utilitzen el software més innovador per prestar un millor servei als clients, gestionar les dades de manera més senzillamantenir els seus costos sota control.

A GSP estarem encantats d’atendre’l i resoldre els seus dubtes

Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.