SAP Business One és una solució única per a la gestió de tota la seva empresa. Mitjançant l’automatització dels processos empresarials clau i la millora de l’eficàcia operativa des de qualsevol ubicació podrà millorar la gestió de la seva empresa.

SAP Business One s’ha dissenyat pensant en les petites i mitjanes empreses, Pime. Per aquest motiu, és assequible, fàcil d’instal·lar,  senzill d’utilitzar i còmode de mantenir. A mesura que la seva empresa creix, SAP Business One li permet adaptar fàcilment l’aplicació amb l’objectiu de satisfer les seves necessitats empresarials en constant canvi.

Transformi les seves transaccions i analítiques per a operar a temps real amb la plataforma In-memory SAP HANA. Emmagatzemi, processi i accedeixi a les dades més ràpides del que pot fer-ho amb processos tradicionals. La instal·lació de SAP Business One es pot fer en les instal·lacions o en el núvol. Descobreixi la plataforma In-Memory, flexible i altament adaptable que pot ajudar a la seva empresa a una presa de decisions més intel·ligent, a temps real i amb millors resultats de negoci.

Que converteix a SAP Business One en una solució guanyadora i intel·ligent per la seva empresa?

Descobreixi com les Pimes utilitzen el software més innovador per treure el màxim partit a SAP. També permet prestar un millor servei als clients, gestionar les dades de manera més senzilla i mantenir els seus costos sota control.

Màxim partit SAP

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.