Albert Herrero, Gerent de By Demes Group

Coneix l’experiència de digitalització de By Demes després d’introduir l’ERP SAP Business One i la Solució SGI Carrier en el seu negoci. Albert Herrero, Director General, ens exposa la seva experiència.

By Demes és el distribuïdor líder en material electrònic de seguretat en el mercat ibèric i de referència a nivell internacional, per la qual cosa tenien la necessitat de digitalitzar el seu magatzem. A causa de l’alt volum de moviments en el magatzem derivat de les comandes per a tercers, necessitaven una solució que els permetés automatitzar els processos i integrar el seu ERP amb el programari de les agències de transport amb les quals treballen.

Quina ha sigut la vostra experiència amb SAP Business One i GSP?

Solució SGA és una potent solució ERP que requereix d’un implantador amb experiència perquè totes les àrees de l’empresa treballin unificades i sincronitzes. GSP, amb els seus més de  25 anys d’experiència en implantacions SAP BO ens va donar la confiança que necessitàvem per a avançar en el nostre procés. Vam triar a GSP perquè ens va transmetre coneixement i confiança.

Amb GSP estem molt satisfets, especialment perquè:

Ha aconseguit integrar amb SAP Business One les nostres aplicacions externes reduint els errors de sincronització de dades i les tasques manuals.
La seva experiència i coneixement ens transmet confiança i seguretat.
Ha demostrat la seva capacitat per a cobrir necessitats presents i futures de la nostra empresa. Ens sentim ben acompanyats amb el seu servei personalitzat i la  professionalitat dels seus consultors.

‘Ens plantegem nous projectes estratègics per a la companyia i comptem amb la seva Solució SGA  per a avançar amb la integració de totes les nostres àrees.’

Albert Herrero                                                                                                                                                                                                                                                                              General Manager

A GSP estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.