Descobreix l’experiència d’Especialitats Masdeu després implantar SAP Business One i les solucions SGI Solutions (SGI Manufacturing i SGI WMS). Jordi Rodríguez, el seu Business Development i Josep Corredera, Head of Purchasing d’Especialitats Masdeu t’expliquen els canvis que ha tingut l’empresa després de la implantació de les solucions.

Especialitats Masdeu és una empresa que es dedica a l’elaboració i comercialització d’una amplia i creativa varietat de bases alimentàries que posteriorment són emplenades.

Quina ha sigut la vostra experiència amb SAP Business One i SGI Manufacturing?

L’experiència ha sigut molt bona. SAP Business One ens ha permès tenir la informació al dia, reduir departaments -tenint un únic programa-, a més de l’agilitat de la informació que ens dóna una millora important a l’hora de tenir solucions en tots els àmbits.

La part de producció té un pes molt important a la nostra empresa i la millor solució va ser implantar SAP Business One i SGI Manufacturing.

Hem millorat els temps de treball i d’apaptació del personal per treballar amb el sistema pel que fa a producció, preparació de comandes, expedició, control d’stock… Diferents aspectes han sigut millorats.

Per què GSP?

Ens vàrem decidir per GSP després de buscar durant molt de temps…

Una empresa amiga ens va donar bones referències de GSP, i després de la primera visita ja vàrem tenir clar que seria el nostre Partner.

Vols descobrir el que SAP Business One i SGI Manufacturing poden fer per la teva empresa? Inscriu-te a la propera Webinar!

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.