CryptoLocker és un tipus de virus que arriba a partir d’un correu electrònic amb un fitxer adjunt, el qual sembla inofensiu, ja que es tracta d’un Excel, Word, etc.. Solen ésser factures, multes, rebuts… qualsevol fitxer amb un nom que fa cridar l’atenció.

 El que fa aquest virus és xifrar totes les dades de l’ordinador amb AES (Encriptació Segura). Un cop t’infecta, et comença a encriptar tot l’ordinador i no es pot recuperar res. No hi ha cap forma de solucionar-ho.

Aprofintant la situació et demanen un pagament a canvi de que et tornin el fitxer, però no té cap mena de fiabilitat, ja que igualment no te’ls tornen. El més greu que pot arribar a fer aquest virus és entrar en un ordinador amb accés al servidor i des d’aquest, encriptar-lo. Si això passa ho pots arribar a perdre tot!

Exemple correu:

Notificació de Correus

Exemple Pagament:

Pagament Privat

Es RECOMANA tenir totes les còpies de seguretat al dia!

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.