SAP ajuda a empreses de totes les mides i sectors a funcionar millor que mai. Des del back office fins a la sala de juntes, des del magatzem fins al departament d’atenció al client, i des de l’escriptori de l’ordinador fins als dispositius mòbils. SAP permet que persones i empreses treballin conjuntament de manera més eficaç i que utilitzen la informació empresarial de forma més eficient per mantenir-se per davant dels seus competidors. Això s’aconsegueix ampliant la capacitat del software en les seves instal·lacions, en les implantacions a demanada i en els dispositius mòbils.

SAP Business One és una solució de gestió empresarial global assequible i fàcil d’implementar disponible en les seves instal·lacions, en el núvol i basada en la nostra base de dades de tecnologia InMemory (SAP HANA). Especialment dissenyada per les petites i mitjanes empreses, que garanteix el creixement de l’empresa, ajuda a augmentar la rendibilitat i el control i automatitza els processos empresarials.

El lideratge de SAP està reconegut i avalat per clients de SAP Business One d’arreu del món.

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.