SAP ajuda a empreses de totes les mides i sectors a funcionar millor que mai. Des del back office fins a la sala de juntes, des del magatzem fins al departament d’atenció al client, i des de l’escriptori de l’ordinador fins als dispositius mòbils. SAP permet que persones i empreses treballin conjuntament de manera més eficaç i que utilitzen la informació empresarial de forma més eficient per mantenir-se per davant dels seus competidors. Això s’aconsegueix ampliant la capacitat del software en les seves instal·lacions, en les implantacions a demanada i en els dispositius mòbils.

SAP Business One és una solució de gestió empresarial global assequible i fàcil d’implementar disponible en les seves instal·lacions, en el núvol i basada en la nostra base de dades de tecnologia InMemory (SAP HANA). Especialment dissenyada per les petites i mitjanes empreses, que garanteix el creixement de l’empresa, ajuda a augmentar la rendibilitat i el control i automatitza els processos empresarials.

El lideratge de SAP està reconegut i avalat per clients de SAP Business One d’arreu del món.

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.