La presència de SAP Business One Moda (SGI Moda) reporta a aquest sector empresarial milions de beneficis a l’any, basats en una millora de l’eficiència empresarial.

La presència del software ERP en aquest sector data dels anys 60, que va sorgir la necessitat d’una forma més intel·ligent de treballar, reduint la repetició de processos i evitant els errors humans.

En aquells moments, aquest tipus de software només realitzava les tasques més elementals, molt lluny encara de l’actual potència dels ERPs com SAP Business One.

Quan tots els departaments es van conjuminar sota un mateix software, els recursos de l’empresa van passar a ser gestionats per una única plataforma. Permeten optimitzar la gestió per millorar la planificació i per tant, l’eficiència de l’empresa.

Amb l’arribada d’Internet, l’antic sistema client – servidor, on era necessari la instal·lació d’una aplicació, se substitueixen per una a la web. Avui en dia, anant un pas més enllà, els ERPs són més ràpids i de fàcil accés gràcies al naixement del núvol.

Per què SAP Business One per moda que controli la producció?

La indústria tèxtil té característiques pròpies, molt diferents d’altres sectors de producció i que requereixen atenció especial.

Per aportar la producció, canvia constantment, un ERP pot ser un gran aliat, inclòs el seguiment de materials.

Maximitza des que s’ha intensificat la competència, amb marges cada vegada més reduïts, terminis que complir i nous agents del sector involucrat.

Beneficis de comptar amb un control de la producció amb SAP Business One per moda

En la indústria tèxtil, com en altres indústries, un ERP com SGI Moda pot ajudar que augmenti l’eficiència i que s’automatitza processos i fluxos de treball claus.

Però, quins són els beneficis de comptar amb un control eficient de la producció en la indústria tèxtil?

Pressupostos

Com hem comentat, la indústria tèxtil compte amb marges molt ajustats, com col·leccions setmanals d’una durada molt curta. Aquest fenomen es coneix especialment com “fast fashion” o moda ràpida.

El control d’aquest pressupost per mantenir els marges que permetran a l’empre ser rentable i el preu competitiu, és un dels beneficis que es poden obtenir d’un ERP pel sector tèxtil.

Producció

La producció d’una peça de roba o calçat inclou nombroses fases que han de ser supervisades i controlades perquè es realitzin en el menor temps possible i amb els estàndards de qualitat que requereixen el client final.

Gràcies a un software de gestió es poden controlar totes les fases de producció, des de la comanda, fins a la sortida de la fàbrica o l’entrega al client.

També s’inclouen tasques tan quotidianes en una cadena de producció com el llistat de materials necessaris per a cada peça, l’automatització de processos, l’etiquetatge de compres externes per conèixer el seu estat i moltes altres tasques més que ajuden a agilitzar la producció.

Logística

És molt important que el teu magatzem estigui connectat amb la producció mitjançant un ERP. Per aquesta raó, podràs obtenir informes i dades clau en temps real sobre els nivells d’estoc, entrades i sortides de mercaderies, entre altres.

Punts de Venda

La connexió amb els punts de venda és un dels valors afegits de cara al client final que més es valoren en el sector. Poder demanar talles, gestionar les devolucions, conèixer l’estat de les comandes o si hi ha productes en estoc… són algunes de les tasques que poden agilitzar un ERP com SAP Business One per moda.

Vols conèixer que més pot fer per la teva empresa tèxtil un software com aquest? Consulta els casos d’estudi i testimonis de clients als quals hem ajudat.

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.