Consultoria SAP a Girona

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Política de Privacitat – Condicions de GSP.
I Accept

Som Global Software Partner (GSP), la teva empresa de consultoria de SAP Business One amb oficines a Girona. Més de 25 anys d’experiència avalen els nostres projectes tecnològics amb SAP Business One.

A Global Software Partner som desenvolupadors i creadors de solucions sectorials, integrats amb l’ERP SAP Business One, que donen resposta a les diverses necessitats de cada sector empresarial. Som especialistes en el desenvolupament de solucions i serveis tecnològics enfocats per les petites i mitjanes empreses (PIME), tant privades com públiques, per millorar la gestió del teu negoci.

Els nostres mòduls SGI Solution són les solucions que aporten noves funcionalitats a SAP Business One per millorar el rendiment del software empresarial i la productivitat de la teva empresa, proporcionant agilitat i facilitat en el maneig del SAP Business One. Les necessitats dels clients i del mercat són els nostres punts referencials per poder desenvolupar les solucions personalitzades. Aquest enfocament ens permet créixer al teu costat.

El nostre treball està avalat per més de 1.000 implementacions realitzades per més de 50 professionals que tenim a la teva disposició. Treballem en més de 10 països internacionals, com Xile, Perú, Argentina, Colòmbia i Mèxic.

Creem solucions a mesura per cada empresa amb SAP Business One

La plataforma SAP Business One ens ofereix la possibilitat d’oferir treballs d’Instal·lació, Programació personalitzada, Consultoria, Optimització i Manteniment del software de gestió empresarial. A més, a Global Software Partner tenim un departament TI que dóna suport des de la consultoria fins a la instal·lació de les infraestructures, amb el manteniment corresponent.

Per la nostra empresa, el servei d’atenció al client és un factor clau i és per aquest motiu que disposem d’un departament de suport per donar resposta a totes les inquietuds dels nostres clients i ajudar-los amb el manteniment de SAP Business One. A GSP disposem d’un departament de programació per projectes web i de Business Intelligent.

Des de la nostra consultoria de SAP Business One a Girona ens entreguem al màxim en cada projecte tecnològic que realitzem i conjuntament amb els nostres programadors i consultors estudiem la teva empresa per poder satisfer les necessitats i els requeriments de la teva empresa pel software de gestió empresarial. 

SAP Business One és un software de gestió que permet la integració de les operacions d’una empresa, com són la producció, la logística, l’inventari, els enviaments i la comptabilitat; i el qual es pot complementar amb les solucions sectorials SGI. Es tracta d’un programa amb accés restringit pels usuaris a una base de dades centralitzada.

Els principals avantatges d’implementar SAP Business One a la teva empresa són:

  • Augment de la productivitat.

  • Optimització dels processos de gestió empresarial.

  • Coherència i homogeneïtat de la informació en un únic arxiu.

  • Integritat i unitat del sistema d’informació.

  • Reducció al mínim de les despeses de gestió de la informació.

  • Globalització de la informació.

  • Estalvi de temps proporcional a una millora en l’eficàcia de cada treballador.

  • Ús senzill i fàcil d’entendre.

La principal finalitat d’un software de gestió empresarial és donar ràpides respostes per la presa de decisions, ajudar a les empreses amb un fàcil maneig de la informacióminimitzar les despeses empresarials.

SEMPRE INFORMAT

Contacta’ns!

Truca’ns ara al 902.404.090 o deixa’ns les teves dades i et trucarem

Error: No s'ha trobat el formulari de contacte.