Consultoria SAP a Barcelona

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Política de Privacitat – Condicions de GSP.
I Accept

Global Software Partner (GSP), la teva empresa de consultoria de SAP a Barcelona. Estem especialitzats en serveis i solucions tecnològiques SAP Business One per petites i mitjanes empreses (PIME), tant del sector públic com del privat.

A Global Software Partner fa més de 25 anys que treballem en projectes de SAP Business One.

Així mateix, som fabricants i desenvolupadors de mòduls SGI personalitzats integrats a la plataforma SAP Business One pels diferents sectors empresarials. Adaptem els mòduls a les necessitats del mercat i dels clients que es plantegen un canvi en matèria de gestió empresarial, per poder evolucionar juntament amb la seva empresa.

Desenvolupament de solucions SAP a mesura de cada sector

Amb l’objectiu de millorar la productivitat i el rendiment del software de gestió empresarial SAP Business One, des de GSP hem desenvolupat els mòduls SGI Solutions que fan del software un producte més fàcil d’implementar i més accessible.

Tenim a la teva disposició més de 50 professionals i comptem amb l’experiència de més de 1.000 implementacions amb SAP Business One.

Oferim un servei integral als nostres clients

A GSP oferim tasques de Consultoria, Programació a mida, Instal·lació, Optimització i Manteniment de l’aplicació SAP Business One. Així mateix, disposem d’un departament TI amb capacitat per gestionar des de la consultoria fins a la instal·lació de les infraestructures, així com el seu manteniment, i adaptar les necessitats informàtiques dels usuaris i dels negocis. També comptem amb un departament de desenvolupament de projectes Web i e-Business.

Ens encanta el nostre treball i ens apliquem al màxim en cada projecte que comencem. Per nosaltres el servei d’atenció al client és molt important, per aquest motiu tenim un departament de suport per atendre totes les consultes dels nostres clients i ajudar-los en el manteniment i actualització del software.

Avantatges del ERP SAP Business One per la seva empresa

De la mateixa manera, la nostra consultoria de SAP Business One a Barcelona s’integra en el teu projecte i gràcies al nostre equip de consultors i programadors analitzem la teva empresa per poder oferir les millors solucions. A continuació, et mostrem quins són els principals beneficis a l’hora d’implementar SAP Business One al teu negoci amb Global Software Partner:

  • Optimització dels processos de gestió de les diverses àrees de l’empresa des d’una única eina.

  • Automatització de les tasques periòdiques per reduir la dedicació dels recursos.

  • Disponibilitat de la informació en temps real, millorant el procés de presa de decisions i els temps de resposta.

  • Informació guardada en una base de dades, protegida i amb accés restringit pels usuaris.

  • Capacitat de cobrir les necessitats actuals i futures de la teva empresa.

  • Disposar de mòduls addicionals per incorporar en qualsevol moment del procés.

  • Realització d’una consultoria prèvia on es defineixen els requisits i les necessitats per adaptar-nos a la teva empresa.

Com hem mostrat, el nostre objectiu és augmentar l’eficiència de la teva empresa, guanyar en competitivitat, disminuir errors en els treballs que es realitzaven manualment i disminuir les despeses de la teva empresa.

SEMPRE INFORMAT

Contacta’ns!

Truca’ns ara al 902.404.090 o deixa’ns les teves dades i et trucarem

Error: No s'ha trobat el formulari de contacte.