El fabricant de software alemany, SAP, és probablement el fabricant més gran del món. Té un gran ecosistema de col·laboradors i Partners que són els encarregats de comercialitzar i implantar les solucions en les empreses.

A més, algunes empreses de software han creat solucions addicionals que aporten a l’ERP de SAP funcionalitats específiques del sector o funcionalitats horitzontals que milloren la productivitat i efectivitat dels negocis. Aquestes solucions disposen de diferents mètodes de connexió amb SAP, amb diferents interfícies de SAP.

Per a respondre al mercat de solucions paral·leles, SAP ha creat un programa de certificació amb l’objectiu d’oferir el màxim nivell de qualitat i confiança als seus clients en l’adopció de solucions de tercers.

En aquest sentit, des de GSP sempre hem apostat per la creació de solucions específiques per a SAP Business One. Aquestes han sigut certificades per SAP per al seu ús en instal·lacions SQL i HANA, de manera que compleixen amb els estrictes controls d’usabilitat, interfície, integració, suport i evolutiu de SAP.

certificate sap integration certification

A més, les nostres solucions SGI Solutions, disposen de la certificació de SAP per a ser instal·lades en entorns Cloud:

sap certified

Característiques de les Solucions SGI Solutions:

  • Certificades per a SAP Business One 10.0
  • Certificades per a Plataforma Cloud
  • Certificades per a base de dades HANA i base de dades SQL Server
  • Disposen de documentació
  • Certificades per a diversos països (Espanya, Portugal, Colòmbia, Mèxic, etc)
  • Evolutiu garantit, millores constants dels mòduls

Mòduls per a SAP Business One, SGI Solutions:

Si estàs buscant un canvi d’ERP, la millor garantia és triar un software certificat com SAP Business One i les solucions SGI Solutions. Posa’t en contacte amb nosaltres i et mostrarem sense compromís què pot fer aquest potent software pel teu negoci.

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.