Més de 70.000 clients, en tot el món, han confiat en l’ERP SAP Business One per a portar la seva empresa a la Transformació Digital.

SAP Business One és un Software de Gestió Empresarial (ERP) per a gestionar la pime: comptabilitat, producció, vendes, compres, etc. Gràcies a la generació d’informes i anàlisis integrats permeten una ràpida presa de decisions basada en informació veraç en temps real.

SAP Business One és flexible, modulable i poderós. La seva intuïtiva interfície fa que sigui molt senzill d’utilitzar. Gràcies a la flexibilitat d’aquest ERP, podràs accedir a ell en qualsevol moment, i des de qualsevol lloc i dispositiu mòbil, encara que sigui una implantació On Premise o en el Núvol.

Per què hauries de triar SAP Business One?

  • Té una base de dades i implantació única i integrada.
  • Alerta i procediments d’autorització amb informació precisa, evitant situacions crítiques.
  • Integració per mitjà de fletxes de navegació i activitats.
  • Activitats vinculades als documents que es poden assignar a altres usuaris rebuts amb alertes, correus electrònics, tasques en el calendari, entre d’altres.
  • Tots els elements i documents rellevants estan vinculats en l’alerta o l’activitat.
  • Política de noves versions i actualització continua del producte base.

A més, hem desenvolupat uns mòduls integrats totalment amb SAP Business One, SGI Solutions. Aquests mòduls donen resposta a les necessitats específiques de cada negoci i/o sector. Estan integrades en SAP Business One i certificades per SAP; a més d’aportar un valor afegit a les funcionalitats de l’ERP.

Transforma la teva empresa amb SAP Business One. Contacta’ns i descobreix més.

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.