A l’article d’avui exposarem els punts clau que s’han de tenir en compte a l’hora de triar un bon Partner de SAP.

Si estàs buscant un Partner per a implantar SAP Business One a la teva empresa, aquests són els punts claus als que hauries de prestar especial atenció:

  1. És vital que el Partner tingui consultors certificats i capacitats.
  2. Serveis post-venda. És a dir, seguiment i manteniment de l’ERP; implantació de millores i actualitzacions; atenció personalitzada; helpdesk
  3. Constant capacitació als clients actius.
  4. Certificar experiència en servei i implantacions. Número d’implantacions, casos d’èxit, experiències…
  5. Desenvolupaments complementaris a l’ERP. És important que un bon Partner de SAP, tingui un equip de desenvolupadors que ajudi al client a solucionar a través de l’ERP i/o AddOns les necessitats que puguin tenir.
  6. Capacitat d’adaptació a cada sector.

Com a Partner de SAP Business One, ajudem als clients a aprofitar les solucions innovadores de SAP per a transformar i simplificar els negocis. Com Partners juguem un rol essencial ajudant a les empreses a aconseguir l’èxit empresarial, independentment de la seva mida, sector o operacions. Estem capacitats per a identificar els problemes i implantar la solució SAP que els resoldrà.

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.