A l’article d’avui exposarem els punts clau que s’han de tenir en compte a l’hora de triar un bon Partner de SAP.

Si estàs buscant un Partner per a implantar SAP Business One a la teva empresa, aquests són els punts claus als que hauries de prestar especial atenció:

  1. És vital que el Partner tingui consultors certificats i capacitats.
  2. Serveis post-venda. És a dir, seguiment i manteniment de l’ERP; implantació de millores i actualitzacions; atenció personalitzada; helpdesk
  3. Constant capacitació als clients actius.
  4. Certificar experiència en servei i implantacions. Número d’implantacions, casos d’èxit, experiències…
  5. Desenvolupaments complementaris a l’ERP. És important que un bon Partner de SAP, tingui un equip de desenvolupadors que ajudi al client a solucionar a través de l’ERP i/o AddOns les necessitats que puguin tenir.
  6. Capacitat d’adaptació a cada sector.

Com a Partner de SAP Business One, ajudem als clients a aprofitar les solucions innovadores de SAP per a transformar i simplificar els negocis. Com Partners juguem un rol essencial ajudant a les empreses a aconseguir l’èxit empresarial, independentment de la seva mida, sector o operacions. Estem capacitats per a identificar els problemes i implantar la solució SAP que els resoldrà.

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.