Avui parlarem de què hem de com implantar un software de gestió per a la producció i de què hem de tenir en compte per a fer la implantació.

La implantació d’un ERP o solució a una empresa fa que s’automatitzin i es digitalitzin els processos, millorant la productivitat a través de la reducció del temps i els costos de producció; a més de millorar el control i la qualitat, facilitant la detecció d’anomalies o incidències inesperades…

Quan volem implantar un software de gestió per a la producció a la nostra empresa hem cal que analitzem tots els processos interns que intervenen per a així conèixer les necessitats reals que hem de cobrir amb l’ERP o solució, detectar els punts crítics, la visió a llarg termini, etc.

Fer aquest anàlisi és molt important ja que sinó el fem, tot i haver triat la millor solució del mercat per al nostre negoci, pot ser que la implantació final no s’adeqüi a les necessitats reals que necessitem i hem de cobrir.

A més, també hem de tenir en compte que la relació dels processos de producció amb altres departaments de l’empresa (Compres, Magatzem, Qualitat…), pel que en el moment d’implantar una solució hem de tenir en compte aquesta interrelació.

Tenim més de 25 anys d’experiència en implantacions de SAP i solucions sectorials. Abans d’implantar qualsevol software de gestió, fem un anàlisi profund dels processos de l’empresa, tenint una visió més àmplia i global de les solucions que s’han d’implantar per a cobrir les necessitats de l’empresa i així poder maximitzar la productivitat.

Si vols ampliar aquesta informació, pots inscriure’t a la Webinar del proper dijous 29 d’abril.

Estarem encantats d’atendre’t l i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.