La quarta revolució industrial, Indústria Intel.ligent, o més coneguda com Indústria 4.0 està canviant la manera en què les empreses operen, això suposa la transformació de la indústria i la digitalització i integració de tots els processos industrials que formen la cadena de valor i permeten cobrir les necessitats dels clients en el mercat actual.

SAP Business One HANA pot convertir el teu negoci en una ‘Indústria Intel.ligent’ gràcies a la potent tecnologia i qualitat dels seus mòduls per a respondre a les necessitats de les diferentes tipologies d’empreses dels sectors Indústria i Manufactura. Amb SAP Business One i les Soluciones SGI, aconseguiràs afegir mòduls específics per a cobrir totes les fases i processos relacionats amb  la Gestió de la Producció, el Control de la Qualitat, o la Gestió del teu Magatzem. 

SAP Business One HANA és una excel.lent opció per atendre les necessitats de les empreses en creixement de qualsevol tipologia d’indústria i impulsar-les a la transformació digital. Les seves diferentes funcionalitats en l’àrea de finances, producció, comrpes, ventes, CRM, comptes per cobrar, comptes per pagar, bancs, etc. Pot donar-li a la teva empresa la productivitat i rentabilitat que tant cerques i desitges.

Transforma el teu Negoci en Indústria 4.0 amb SAP Business One HANA i SGI Solutions

Quins beneficis aporta SAP Business One i SGI Solutions als negocis?

 • Reducció dels temps de producció
 • Optimització dels nivells de qualitat i percentatge de defectes
 • Reducció dels costos
 • Augment de la productivitat
 • Augment de la eficiència i eficàcia
 • Augment en la seguretat dels processos
 • Producció més flexible
 • Producció personalitzada
 • Fluxes de dades més eficients

En resum, un increment de la competitivitat empresarial dels negocis.

T’agradaria conèixer més sobre l’ERP SAP Business One? Contacta’ns i et proporcionarem tota la informació que necessites per a donar el següent pas.

Infografia Indústria 4.0

A GSP estarem encantats d’atendre’l i resoldre els seus dubtes

  Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.