La quarta revolució industrial, Indústria Intel.ligent, o més coneguda com Indústria 4.0 està canviant la manera en què les empreses operen, això suposa la transformació de la indústria i la digitalització i integració de tots els processos industrials que formen la cadena de valor i permeten cobrir les necessitats dels clients en el mercat actual.

SAP Business One HANA pot convertir el teu negoci en una ‘Indústria Intel.ligent’ gràcies a la potent tecnologia i qualitat dels seus mòduls per a respondre a les necessitats de les diferentes tipologies d’empreses dels sectors Indústria i Manufactura. Amb SAP Business One i les Soluciones SGI, aconseguiràs afegir mòduls específics per a cobrir totes les fases i processos relacionats amb  la Gestió de la Producció, el Control de la Qualitat, o la Gestió del teu Magatzem. 

SAP Business One HANA és una excel.lent opció per atendre les necessitats de les empreses en creixement de qualsevol tipologia d’indústria i impulsar-les a la transformació digital. Les seves diferentes funcionalitats en l’àrea de finances, producció, comrpes, ventes, CRM, comptes per cobrar, comptes per pagar, bancs, etc. Pot donar-li a la teva empresa la productivitat i rentabilitat que tant cerques i desitges.

Transforma el teu Negoci en Indústria 4.0 amb SAP Business One HANA i SGI Solutions

Transforma el teu Negoci en Indústria 4.0 amb SAP Business One HANA i SGI Solutions

Quins beneficis aporta SAP Business One i SGI Solutions als negocis?

 • Reducció dels temps de producció
 • Optimització dels nivells de qualitat i percentatge de defectes
 • Reducció dels costos
 • Augment de la productivitat
 • Augment de la eficiència i eficàcia
 • Augment en la seguretat dels processos
 • Producció més flexible
 • Producció personalitzada
 • Fluxes de dades més eficients

En resum, un increment de la competitivitat empresarial dels negocis.

T’agradaria conèixer més sobre l’ERP SAP Business One? Contacta’ns i et proporcionarem tota la informació que necessites per a donar el següent pas.

Infografia Indústria 4.0

A GSP estarem encantats d’atendre’l i resoldre els seus dubtes

  En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

  Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.