És important tenir un Software per a la Indústria Química que permet controlar tots els processos de manera eficient i integral.

La utilització d’un sistema ERP adequat a la indústria química, és la millor eina per a controlar tots els processos de negoci. Un sistema de gestió ERP en el sector químic és vital per a l’acompliment, degut a la necessitat de gestionar de manera eficient la cadena de subministrament que caracteritza a aquest tipus d’empreses i a la necessitat de compliment de les obligacions legislatives.

Principals funcionaltat que ha de tenir un Software per a la Indústria Química

 1. Gestió de la cadena de subministrament. Permet la gestió de les matèries primeres, fabricació i control de la distribució.
 2. Seguretat i compliment legislatiu. Ha de ser capaç de tractar amb fulls de seguretat, etiquetat, seguiment de substàncies, traçabilitat dels números de lots, etc.
 3. Gestió de la qualitat. És important tenir una bona traçabilitat dels productes, per a mantenir un alt nivell de qualitat dels productes i els processos de fabricació.
 4. Traçabilitat. És vital que la Indústria Química tingui un ERP eficient en la gestió de lots i dates de caducitat o fabricació. Això permet detectar amb rapidesa qualsevol incidència i poder prendre mesures correctives.
 5. Lots i dates de caducitat. Facilita la gestió dels lots i les dates de caducitat dels productes químics. Això seria: l’assignació automàtica dels números de lots, seguiment dels lots i dates de caducitat.
 6. Fórmules en els processos de producció – Escandalls. Un ERP han de tenir una funcionalitat sòlida per al maneig de fórmules de fabricació.
 7. Capacitat analítica. Ha de permetre l’accés ràpid a informes que mostrin informació precisa i en temps real sobre la fabricació i subministraments, entre altres; per a prendre decisions més adequades en qualsevol moment.
 8. Compliment normatiu mediambiental. Un ERP del sector químic ha de tenir eines per a gestionar el tractament de residus químics generats en els diferents processos. A més, ajuda a complir amb les normatives mediambientals i la generació d’informes necessaris per a aquest camp.

Tenir un sistema de gestió empresarial en el sector químic és essencial per a garantir l’eficiència dels processos productius, el compliment de les normatives associades al sector i garantir la seguretat dels productes. L’ERP SGI Chemical, per al sector químic, proporciona les eines necessàries per a gestionar la cadena de subministrament, la traçabilitat i el control dels lots que asseguren la seguretat dels productes químics. Aquest software de gestió centralitza els processos i és capaç de mostrar la informació analítica que ajudarà a millorar el rendiment del negoci.

Et convidem a conèixer el nostre mòdul SGI Chemical que unificarà els processos específics del teu negoci en un sol sistema; integrant els processos d’aprovisionament, producció, magatzem, qualitat i gestió de clients en una sola plataforma.

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

  En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

  Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.