A l’article d’avui parlem de com ha canviat la comunicació i l’intercanvi d’informació a l’empresa en els últims anys.

Temps enrere, les persones es podien comunicar directament entre elles sense necessitat d’intercanviar informació, però actualment això no és tan senzill. Els negocis són més grans, hi ha més treballadors a la plantilla, es treballa de manera remota o des de diferents ciutats…

A més, els arxius (fulles de càlcul, base de dades, etc) que s’utilitzen per a gestionar l’empresa no es comuniquen entre ells. Tot això impedeix que el teu negoci creixi fins al proper nivell. Necessites expandir-te a nous horitzons, arribar a nous clients, nous mercats  i proveïdors, però mentre continuïs ofegant-te en els petits detalls, mai ho aconseguiràs.

Vols tenir una visibilitat y control total de tot el teu sistema de gestió? Això és SAP Business One. SAP Business One és una solució completa i integral dissenyada per als petits negocis que et proporciona una visibilitat i control de totes les àrees, a un preu assequible.

SAP Business One és fàcil de personalitzar, per la qual cosa podràs cobrir totes les teves necessitats sense necessitat de tenir un departament de sistemes/IT. A més, si tens una necessitat específica del teu sector o altre, li podem donar resposta amb les nostres solucions verticals i horitzontals SGI Solutions per a SAP Business One.

Amb SAP Business One, els teus treballadors poden “estar junts” com en els vells temps i poden rebre la informació que necessiten sense importar el lloc al que estiguin, ja sigui a l’altre costat del passadís o del món.

I et preguntaràs: Què passa si les meves necessitats canvien? Doncs que les eines que utilitzes per a gestionar el teu negocio també ho faran. SAP Business One s’ha dissenyat per a ser flexible i escalable, per la qual cosa s’adapta al teu negoci i al creixement que aquest pugui esdevenir, per la qual cosa el podràs personalitzar i ampliar per a satisfer les teves necessitats en canvi constant.

SAP Business One t’aporta valor de negoci que pots veure i mesurar. Els teus col·laboradors es tornen més productius, els processos més efectius i les decisions es tornen més estratègiques.

Per tant, amb SAP Business One ets més llest, més ràpid, més eficient i amb millor resposta; fet que es resumeix en menys mals de cap per tu i més beneficis per la teva empresa.

Sol·licita una demo gratuïta de SAP Business One 

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.