A l’article d’avui parlarem de com evitar els trencaments d’estoc del magatzem. La pandèmia de la COVID-19 ha ocasionat una gran disrupció en la cadena de subministrament de les empreses fabricants. Aquesta falta general de subministraments s’ha estès per tot el món més enllà de les empreses que produeixen.

Com es produeixen aquests trencaments d’estoc? 

  • Per un augment inesperat de la demanda.
  • Per una planificació deficient de la demanda.
  • Per una falta d’exactitud entre les dades d’inventari registrats i la realitat.
  • Per retards en el transport.
  • Per retards dels proveïdors.
  • Per errors humans.

Com podem evitar els trencaments d’estoc? 

Una de les estratègies clau si volem evitar una ruptura d’estoc és disposar d’un Software que controli els diferents processos en la cadena de subministrament. A més, també destaca: la gestió adequada de la previsió de la demanda, un sistema d’inventari controlat, l’automatització dels processos i la reducció dels minvaments.

La integració d’un Sistema de Gestió de Magatzems (SGA) al sistema ERP, ajuda a transformar els processos logístics de l’empresa en operacions més optimitzades que impulsen la productivitat i la rendibilitat en la cadena de subministraments.

Si vols conèixer l’experiència de By Demes amb la falta de subministraments i les estratègies que han seguir per a poder-hi fer front, la pots veure AQUÍ.

Vols evitar els trencaments d’estoc? Vols millorar la traçabilitat del teu magatzem? Contacta’ns!

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.