A l’article d’avui parlarem de com evitar els trencaments d’estoc del magatzem. La pandèmia de la COVID-19 ha ocasionat una gran disrupció en la cadena de subministrament de les empreses fabricants. Aquesta falta general de subministraments s’ha estès per tot el món més enllà de les empreses que produeixen.

Com es produeixen aquests trencaments d’estoc? 

  • Per un augment inesperat de la demanda.
  • Per una planificació deficient de la demanda.
  • Per una falta d’exactitud entre les dades d’inventari registrats i la realitat.
  • Per retards en el transport.
  • Per retards dels proveïdors.
  • Per errors humans.

Com podem evitar els trencaments d’estoc? 

Una de les estratègies clau si volem evitar una ruptura d’estoc és disposar d’un Software que controli els diferents processos en la cadena de subministrament. A més, també destaca: la gestió adequada de la previsió de la demanda, un sistema d’inventari controlat, l’automatització dels processos i la reducció dels minvaments.

La integració d’un Sistema de Gestió de Magatzems (SGA) al sistema ERP, ajuda a transformar els processos logístics de l’empresa en operacions més optimitzades que impulsen la productivitat i la rendibilitat en la cadena de subministraments.

Si vols conèixer l’experiència de By Demes amb la falta de subministraments i les estratègies que han seguir per a poder-hi fer front, la pots veure AQUÍ.

Vols evitar els trencaments d’estoc? Vols millorar la traçabilitat del teu magatzem? Contacta’ns!

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.