En aquest article veurem com es beneficia la implantació d’un ERP de moda en una empresa de tèxtil-moda. La implantació d’un software ERP especialitzat en aquest sector millora significativament la eficiència, la visibilitat i la gestió de la cadena de subministrament, el que resulta en una producció més rentable i la millor capacitat de resposta a les demandes del mercat.

Un sistema ERP (Enterprise Resource Planning) té un paper fonamental en el sector de la moda, ja que integren i gestionen una infinitat de processos empresarials, en els que s’inclouen la planificació de la producció, la gestió d’inventari, la cadena de subministrament, les vendes i el màrqueting, finances, entre els altres.

Implantació d’un ERP en moda

  • Cadena de subministrament. Permet la gestió eficaç de la cadena de subministrament, des de l’adquisició de les matèries primeres fins a la distribució o venda dels productes.
  • L’ERP moda és de gran ajuda per a les empreses de moda per a gestionar el seu inventari de manera eficient, per a assegurar-se de tenir la quantitat necessària per a poder satisfer la demanda dels clients.
  • Planificació de la producció. Els ERP de moda ajuden a les empreses del sector en la planificació de la fabricació, tenint en compte la demanda prevista, els recursos disponibles i altres factors rellevants a tenir en compte.
  • Gestió de vendes i màrqueting. L’ERP permet a les empreses de moda gestionar la seva activitat de venda i màrqueting de manera integrada, incloent la gestió de comandes, la facturació, el seguiment de vendes i l’anàlisi de dades per a identificar tendències de mercat i oportunitats de creixement.
  • Ajuden a gestionar les seves activitats financeres i comptables, incloent la comptabilitat, la gestió de comptes per cobrar i per pagar, la elaboració de pressupostos i la generació d’informes financers.

Els sistemes ERP son eines fonamentals per a les empreses de moda, ja que permeten gestionar de manera eficient les operacions de venda en un entorn altament competitiu i en constant canvi i evolució.

Gràcies a la nostra experiència en el sector tèxtil, hem dissenyat un Software per a Tèxtil, Moda i Calçat desenvolupat sobre la plataforma tecnològica SAP Business One, SGI Moda. Aquesta potent solució per a moda, està orientada a distribuïdors, fabricants i majoristes. SGI Moda permet el control i optimització de tots els processos de negoci, inclosa la fabricació, adaptat a les necessitats pròpies del sector, tot en un únic sistema.

Si desitges obtenir més informació sobre el nostre mòdul per a Tèxtil, Moda i Calçat, contacta’ns.

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.