La nova versió SAP Business One 10 incorpora grans avanços tecnològics i funcionals. En aquests avanços, podem destacar la nova interface web que permet una nova experiència d’usuari en un entorn 100% web natiu, la qual podem utilitzar simultàniament amb la interfície clàssica, i a la que, a més, podem accedir des de qualsevol dispositiu equipat amb navegador web.

SAP ha dotat a aquesta interface d’una infinitat de funcionalitats com:

  • Analytics. Aquesta funcionalitat permet crear gràfics d’anàlisis de dades.
  • Integració amb Microsoft Teams. Permet executar la aplicació dins de MS Teams.
  • Business Card Scanning. Aquesta permet registrar les dades d’un client o proveïdor amb només fer una foto de la targeta de visita, etc.
Cliente Web per a SAP Buisiness One versió 10

Cliente Web es pot executar a la base de dades MS SQL Server i en la tecnologia de base de dades de SAP HANA. Ofereix la lògica i els processos de negoci centrals de SAP HANA. Ofereix la lògica i els processos de negoci centrals de SAP Business One proporcionats en una nova experiència d’usuari basada en el concepte de disseny de SAP Fiori.

Cal destacar que Cliente Web funciona tant si SAP Business One està instal·lat en un servidor local, com si està al Cloud.

Cliente Web és compatible amb Tile Links i Extensions utilitzant varies tecnologies (com, Fiori/ Fiori/SAPUI5, React, Vue i Angular), gestiona les aplicacions en una gestió unificada del cicle de vida i interactua amb el Cliente Web API i Service Layer de manera directa, senzilla i intuïtiva.

Obtingues més informació de Cliente Web en SAP Business One Cliente Web

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.