La nova versió SAP Business One 10 incorpora grans avanços tecnològics i funcionals. En aquests avanços, podem destacar la nova interface web que permet una nova experiència d’usuari en un entorn 100% web natiu, la qual podem utilitzar simultàniament amb la interfície clàssica, i a la que, a més, podem accedir des de qualsevol dispositiu equipat amb navegador web.

SAP ha dotat a aquesta interface d’una infinitat de funcionalitats com:

  • Analytics. Aquesta funcionalitat permet crear gràfics d’anàlisis de dades.
  • Integració amb Microsoft Teams. Permet executar la aplicació dins de MS Teams.
  • Business Card Scanning. Aquesta permet registrar les dades d’un client o proveïdor amb només fer una foto de la targeta de visita, etc.
Cliente Web per a SAP Buisiness One versió 10

Cliente Web es pot executar a la base de dades MS SQL Server i en la tecnologia de base de dades de SAP HANA. Ofereix la lògica i els processos de negoci centrals de SAP HANA. Ofereix la lògica i els processos de negoci centrals de SAP Business One proporcionats en una nova experiència d’usuari basada en el concepte de disseny de SAP Fiori.

Cal destacar que Cliente Web funciona tant si SAP Business One està instal·lat en un servidor local, com si està al Cloud.

Cliente Web és compatible amb Tile Links i Extensions utilitzant varies tecnologies (com, Fiori/ Fiori/SAPUI5, React, Vue i Angular), gestiona les aplicacions en una gestió unificada del cicle de vida i interactua amb el Cliente Web API i Service Layer de manera directa, senzilla i intuïtiva.

Obtingues més informació de Cliente Web en SAP Business One Cliente Web

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.