Proporciona als teus clients un valor afegit amb SAP

Descobreix els beneficis de formar part del Canal de SAP Business One amb GSP i permete’ns acompanyar-te durant tot el procès de la forma ràpida, econòmica i eficaç. Des de GSP li proporcionem recolzament comercial i ens impliquem en la generació de demanda per garantizar el seu èxit.

GSP posa al seu abast la possibilitat d’acompanyar-lo en aquest camí, proporcionant-li el suport i la capacitació necessària per aconseguir l’autonomia total com a partner de SAP. Uneix-te al nostre programa Channel SAP Partneredge i rebràs un conjunt de beneficis que l’ajudaran a estalviar diners mentre el seu negoci creix i millora els seus clients. 

Per què escollir GSP:

  • El nostre programa esta reconegut per SAP Partner Edge Open Ecosystem.

  • És un canal de distribució exclusiu de SAP Business One i de les seves solucions SGI.

  • Ens preocupem de la formació i acompanyament en les implantacions.

  • Posem a la vostra disposició el nostre equip de prevenda i suport.

  • Respectem els vostres clients i leads.

Xarxa distribuïdors SAP Business One

El primer que necessita fer és registrar-se omplint amb la seva informació el formalari de registre que trobaràs AQUÍ o enviant un correu a marketing@gsp.es. De seguida li enviarem un acord, que cordialment li demanarem que firmi i que ens enviï de tornada.

El programa de SAP Partner Edge li proporcionarà les eines, els recursos i els beneficis per ajudar-lo a construir, operar i fer créixer un negoci rentable amb SAP Business One.

Converteix-te en partner de GSP amb SAP Business One. No hi ha quotes ni dipòsits i garanteix el seu èxit.

SEMPRE INFORMAT