Proporciona als teus clients un valor afegit amb SAP

Descobreix els beneficis de formar part del Canal de SAP Business One amb GSP i permete’ns acompanyar-te durant tot el procés de la forma ràpida, econòmica i eficaç. Des de GSP et proporcionem suport comercial i ens impliquem en la generació de demanda per garantizar el teu èxit.

GSP posa al teu abast la possibilitat d’acompanyar-te en aquest camí, proporcionant-te el suport i la capacitació necessària per aconseguir l’autonomia total com a partner de SAP. Uneix-te al nostre programa Channel SAP PartnerEdge i rebràs un conjunt de beneficis que t’ajudaran a estalviar diners mentre el teu negoci creix i millora els teus clients. 

Trucada GSP

Per què escollir GSP:

  • El nostre programa està reconegut per SAP Partner Edge Open Ecosystem.

  • És un canal de distribució exclusiu de SAP Business One i de les seves solucions SGI.

  • Ens preocupem de la formació i acompanyament en les implantacions.

  • Posem a la teva disposició el nostre equip de prevenda i suport.

  • Respectem els teus clients i leads.

Xarxa distribuïdors SAP Business One

Converteix-te en partner de GSP amb SAP Business One

El primer que necessites fer és registrar-te omplint amb la teva informació al formulari de registre que trobaràs AQUÍ o enviant un correu a marketing@gsp.es. De seguida, t’enviarem un acord, que cordialment et demanarem que firmis i que ens enviïs de tornada.

El programa de SAP PartnerEdge et proporcionarà les eines, els recursos i els beneficis per ajudar-te a construir, operar i fer créixer un negoci rendible amb SAP Business One.

No hi ha quotes ni dipòsits i garanteix el teu èxit.

ÚLTIMES NOTICIES DE GSP

  • Empieza a cambiar tu empresa hoy mismo con SAP Business One

Comença a canviar la teva empresa AVUI MATEIX amb SAP BO. La plataforma DIGITAL per a pimes

octubre 15th, 2020|

ada dia, més de 65.000 clients confien en SAP Business One per a recolzar y gestionar cada aspecte de la seva empresa sense renunciar a mantenir als seus clients satisfets. Y com bé sabeu, SAP Business One, és una Solució de Gestió Integral per a la pime capaç de gestionar tots els departaments d'una empresa, com ventes, finances, producció, cadena de subministrament i CRM, entre d'altres. La seva capacitat de generació d'informes i anàlisis integrats permeten una ràpida presa de decisions, amb accés a la informació més actualitzada i precisa.