Descobreix el cas d’èxit de Wolala amb SAP Business One

Descobreix la història d’èxit de Wolala, amb la seva implantació de SAP Business One i les solucions SGI Solutions.

Wolala és una cadena de botigues que ven articles per a la llar, la cura personal, l’electrònica i els viatges. La companyia smart shopping ofereix al client tot el que necessita per a la seva vida quotidiana amb marques exclusives a preus assequibles.Va començar la seva activitat comercial al 2013 i actualment té 25 botigues obertes per tot el territori espanyol. L’empresa també compta amb una pàgina web per a la venda dels seus productes en línia.

Descarregar PDF

Per què SAP? Per què GSP?

  • SAP Business One és un ERP punter que cobreix les necessitats retail actuals i futures de l’empresa.

  • GSP opera com un soci estratègic i el seu índex de resposta i suport són òptims.

  • Per la coordinació de SAP Business One amb el magatzem, comercial, màrqueting… que estava amb concordança amb els nostres objectius d’expansió.

Beneficis

  • Anàlisi de dades diàries i històrics, evolució de les vendes i dades sobre l’expansió de l’empresa, disponibles amb una ullada a través de la solució.

  • Simplificació dels processos de facturació o devolucions amb SGI Retail i SAP Business One.

  • Localització d’articles d’estoc amb la mateixa botiga per la seva reserva en altres establiments, si és necessari.

Necessitàvem un proveïdor punter en ERP retail per la nostra expansió. Vam escollir SAP Business One perquè era la solució més acord amb els nostres objectius.

Amb SGI Retail qualsevol persona de botiga des de qualsevol botiga pot mirar els estocs de magatzem, si a la nostra botiga no tenim estoc, podem mirar si hi ha estoc ala botiga més propera. Això facilita la rapidesa de la disponibilitat del producte pel client.

Gema Comino, Store Manager

Qualsevol dubte que tenim, el suport és molt ràpid, t’atenen de seguida i és molt fàcil.

Angels Vilardebó, Salesclerk

ÚLTIMES PUBLICACIONS

Posa’t en contacte amb nosaltres

Deixa’ns les teves dades al formulari i ens posarem en contacte amb tu.

O truca’ns als números de telèfon: 936 338 732 | 972 227 643

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.