Especialitats Masdeu implanta SAP Business One amb GSP

Descobreix la història d’èxit d’Especialitats Masdeu amb la implantació de SAP Business One i les solucions SGI Solutions.

Especialitats Masdeu es dedica a l’elaboració i comercialització d’una àmplia i creativa varietat de bases alimentàries que posteriorment són emplenades. Algunes de les bases alimentàries són cassoletes, volovanes de pasta fullada, mini cons en neula o tulipas.

El portafolio de Especialitats Masdeu va dirigit a donar servei als sectors professionals i a nivell internacional. El sector de les bases alimentàries és un àmbit d’especialització amb el qual Masdeu quanta amb molts anys d’experiència.

Per què SAP? Per què GSP?

  • Empreses del mateix sector que havien facilitat bones referències de GSP.

  • Per la necessitat d’implementar un ERP amb producció.

  • Disposar d’una única eina que permeti tenir un control més exhaustiu de l’empresa.

Beneficis

  • La solució SGI Manufacturing permet controlar i realitzar fàcilment tots els processos productius.

  • La solució SGI WMS ha simplificat i millorat els processos logístics.

  • Traçabilitat de lots exhaustiva (ascendent i descendent) requerida per l’activitat.

  • Possibilitat de creixement i expansió.

SAP Business One ens donava la solució de poder treballar les dues empreses, reduir departaments. En tema de producció tenia un important pes específic en l’empresa i la solució va ser SAP Business One.

Jordi Rodríguez, Business Development

GSP ens va oferir unes solucions com són SGI Manufacturing i SGI WMS on necessitàvem adaptar una sèrie d’agilitats a l’hora de produir, a l’hora de fer ordres de producció, a l’hora de la gestió de com treballàvem anteriorment… i això ens ho va solucionar GSP.

Jordi Corredera, Head of Purchasing

ÚLTIMES PUBLICACIONS

Posa’t en contacte amb nosaltres

Deixa’ns les teves dades al formulari i ens posarem en contacte amb tu.

O truca’ns als números de telèfon: 936 338 732 | 972 227 643

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.