Cas d’Èxit de Masdeu

Descobreix el cas d’èxit de Masdeu amb SAP Business One

Descobreix la història d’èxit d’Especialitats Masdeu amb la implantació de SAP Business One i les solucions SGI Solutions (SGI Manufacturing i SGI WMS).

Masdeu comença el 1945 en una fleca familiar a Puigdàlber (Barcelona). Anys més tard, comença la producció de bases alimentàries per a l’hostaleria. El 2016, la tercera generació adquireix la companyia Mariebel de França.

A partir d’aquest moment, tenen dues plantes de producció i guanyen en capacitat i experiència en la producció de pasta de full.

Recentment, en el 2020, van adquirir l’empresa familiar Especialitats Vilà, especialitzada en l’elaboració de planxes de pa de pessic; amb la que amplien, així, la seva gamma de productes.

Les instal·lacions de Puigdàlber (Barcelona) i Les-Lucs-sur-Boulogne de Masdeu sumen 10.000m2 i arriben a una capacitat diària aproximada d’1 milió de peces. Considerant Espanya i França com a mercat domèstic, el Grup exporta a més de 35 països a tot el món.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Política de Privacitat – Condicions de GSP.
I Accept
masdeu caso éxito sap

GSP ens va oferir unes solucions com són SGI Manufacturing i SGI WMS on necessitàvem adaptar una sèrie d’agilitats a l’hora de produir, a l’hora de fer ordres de producció, a l’hora de la gestió de com treballàvem anteriorment… i això ens ho va solucionar GSP.

Josep Corredera, Head of Purchasing de Masdeu
masdeu caso éxito sap

SAP Business One ens donava la solució de poder treballar les dues empreses, reduir departaments. En tema de producció tenia un important pes específic en l’empresa i la solució va ser SAP Business One.

Jordi Rodríguez, Business Development de Masdeu

Per què SAP? Per què GSP?

 • Empreses del mateix sector que havien facilitat bones referències de GSP.
 • Per la necessitat d’implantar un ERP amb producció.
 • Disposar d’una única eina que permeti tenir un control més exhaustiu de l’empresa.

Beneficis de la implantació

 • La solució SGI Manufacturing permet controlar i realitzar fàcilment tots els processos productius.
 • La solució SGI WMS ha simplificat i millorat els processos logístics.
 • Traçabilitat de lots exhaustiva (ascendent i descendent) requerida per l’activitat.
 • Possibilitat de creixement i expansió.

Últims articles

Posa’t en contacte amb nosaltres

Deixa’ns les teves dades al formulari i ens posarem en contacte amb tu.

  En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

  Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.