Cas d’Èxit de Laboratorios Entema

Descobreix el cas d’èxit de Laboratorios Entema amb SAP Business One

Descobreix el cas d’èxit de Laboratorios Entema amb  la implantació de SAP Business One i les solucions SGI Solutions.

Laboratorios Entema és una empresa de contract manufacturing, referent en qualitat i servei, amb més de 20 anys d’experiència. Les seves instal·lacions ocupen 5.000 m², dividides en 5 seccions de treball diferenciades. Desenvolupen, fabriquen i envasen per a tercers, realitzant assajos en cambres d’estabilitat i condicionat secundari d’especialitats farmacèutiques. Aposten per la innovació i la millora constant dels processos productius.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Política de Privacitat – Condicions de GSP.
I Accept
entema logo

GSP no és un proveïdor ni un client, sinó un soci col·laborador amb el que hi ha una comunicació continua, fàcil i molt accessible. Ho valorem moltíssim.

Marc Ayats, Project Manager de Laboratorios Entema
entema logo

SAP ens ajuda a donar dades molt concretes als clients, poder veure la informació a temps real, per saber en quin moment es troba la producció gràcies a que tota la informació és instantànea.

María del Carmen Duarte , Departament de Planificació de Laboratorios Entema
entema logo

El més important a nivell de qualitat ha sigut la traçabilitat des de que es recepcionen les matèries primes i els materials, fins que s’expedeix el producte.

Lorena Escartín , Departament de Qualitat de Laboratorios Entema

Per què SAP? Per què GSP?

 • Perquè és una eina de gestió amb capacitat de futur dins del sector farma.
 • Necessitàvem disposar d’una eina per assegurar la consolidació d’Entema dins el sector farma.
 • Necessitat de disposar una eina que ens permetés créixer en un futur.
 • Perquè en el nostre sector i la majoria dels nostres clients utilitzen aquest sistema. Donant-li més confiança per a la farma.

Beneficis de la implantació

 • Tenir la informació a temps real i informació sòlida.
 • Implementar en tots els departaments de l’empresa perquè la forma de treball sigui única i ens permeti organitzar-nos millor.
 • La qualitat de la informació recollida per la presa de decisions amb rapidesa.
 • El mòdul d’oportunitats ens permet fer un seguiment de les accions comercials i conèixer els nostres punts forts i les nostres debilitats.

Últims articles

Posa’t en contacte amb nosaltres

Deixa’ns les teves dades al formulari i ens posarem en contacte amb tu.

  En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

  Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.