Inicio » Casos d’Èxit SAP Business One » Cas Èxit d’Entema

Descobreix el cas d’èxit de Laboratorios Entema amb SAP Business One

Descobreix el cas d’èxit de Laboratorios Entema amb la implantació de SAP Business One i les solucions SGI Solutions.

Laboratorios Entema és una empresa de contract manufacturing, referent en qualitat i servei, amb més de 20 d’anys d’experiència. Les seves instal·lacions ocupen 5.000m², dividides en 5 seccions de treball diferenciades. Desenvolupen, fabriquen i envasen per a tercers, realitzant assajos en càmeres  d’estabilitat i acondicionat secundari d’especialitats farmacèutiques. Aposten per la innovació i la millora constant dels processos productius.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Política de Privacitat – Condicions de GSP.
I Accept
Descarregar PDF

GSP no és un proveïdor ni un client, sinó un soci col·laborador amb el que hi ha una comunicació continua, fàcil i molt accessible. Ho valorem moltíssim.

Marc Ayats, Project Manager de Laboratorios Entema

SAP ens ajuda a donar dades molt concretes als clients, poder veure la informació a temps real, per saber en quin moment es troba la producció gràcies a que tota la informació és instantànea.

María del Carmen Duarte , Departament de Planificació de Laboratorios Entema

El més important a nivell de qualitat ha sigut la traçabilitat des de que es recepcionen les matèries primes i els materials, fins que s’expedeix el producte.

Lorena Escartín , Departament de Qualitat de Laboratorios Entema

Per què SAP? Per què GSP?

  • Perquè és una eina de gestió amb capacitat de futur dins del sector farma.

  • Necessitàvem disposar d’una eina per assegurar la consolidació d’Entema dins el sector farma.

  • Necessitat de disposar una eina que ens permetés créixer en un futur.

  • Perquè en el nostre sector i la majoria dels nostres clients utilitzen aquest sistema. Donant-li més confiança per a la farma.

Beneficios de la implantación

  • Tenir la informació a temps real i informació sòlida.

  • Implementar en tots els departaments de l’empresa perquè la forma de treball sigui única i ens permeti organitzar-nos millor.

  • La qualitat de la informació recollida per la presa de decisions amb rapidesa.

  • El mòdul d’oportunitats ens permet fer un seguiment de les accions comercials i conèixer els nostres punts forts i les nostres debilitats.

ÚLTIMES PUBLICACIONS

Posa’t en contacte amb nosaltres

Deixa’ns les teves dades al formulari i ens posarem en contacte amb tu.

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.