Inicio » Casos d’Èxit SAP Business One » Cas Èxit de General Galvànica Gironina

Descobreix el cas d’èxit de General Galvànica Gironina amb SAP Business One

Descobreix el cas d’èxit de General Galvànica Gironina amb la implantació de SAP Business One i les solucions SGI Solutions.

General Galvànica Gironina és una empresa reconeguda en el sector dels components d’alumini, gràcies al constant desenvolupament, investigació i implementació de processos realitzats durant aquests anys. En l’any 1993, General Galvànica Gironina va iniciar la seva activitat basant-se el rectificat i cromat de peces de ferro, adaptant-se al canvi del sector de l’automoció.

L’any 2010 desenvolupen un prototip d’instal·lació molt exclusiva i optimitzada per al sector del fre; és llavors, quan construeixen línis automàtiques per a millorar la productivitat dels seus processos.

En els anys següents, diversifiquen els seus mercats realitzant un fort creixement gràcies a grans projectes dins del sector de l’automoció.

En el 2020, inverteixen en la renovació de totes les línies de producció, introduint millores que els permeten disposar de les instal·lacions més eficients del sector en unes naus completament modernitzades.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Política de Privacitat – Condicions de GSP.
I Accept
Descarregar PDF

GSP és un proveïdor proper que empatitza amb nosaltres i ens aporta solucions. És bon coneixedor del producte que distribueix i accessible quan se’l requereix. Els seus consultors generen confiança i proximitat. És un partner receptiu pels possibles desenvolupaments.

Carles Güell, Director General de General Galvànica Gironina

El sistema de planificació i la gestió de la producció ens ha facilitat el nostre treball diari i ens ha ajudat a agilitzar els processos. El mòdul SGI Quality pel control de la qualitat dels nostres productes s’ha ajustat exactament a les exigències de control dels nostres clients.

Imma Vazquez , Responsable de Producció de General Galvànica Gironina

Per què SAP? Per què GSP?

  • Solució única per a totes les àrees de l’empresa.

  • La unificació de les BBDD ens ha facilitat la gestió.

  • L’aplicació d’un sistema únic i integral ens  ha aportat rapidesa.

  • Per la seva solidesa i la garantia del propi ERP.

Beneficis de la implantació

  • Gestió de la informació segura.

  • La solució SGI Manufacturing, amb el mòdul de planificació i captura de temps en planta, ens facilita i simplifica els procediments de fabricació i logística.

  • Amb la Tecnologia in-memory computing de SAP HANA, l’accés a la informació i el seu anàlisis a temps real, ens ajuda a la pressa de decisions en les àrees de producció i finances.

  • Facilita la traçabilitat sobre el producte que el nostre sector requereix.

ÚLTIMES PUBLICACIONS

Posa’t en contacte amb nosaltres

Deixa’ns les teves dades al formulari i ens posarem en contacte amb tu.

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.