Cas d’Èxit de General Galvànica Gironina

Descobreix el cas d’èxit de General Galvànica Gironina amb SAP Business One

Descobreix el cas d’èxit de General Galvànica Gironina amb la implantació de SAP Business One i les solucions SGI Solutions.

General Galvànica Gironina és una empresa reconeguda en el sector dels components d’alumini, gràcies al constant desenvolupament, recerca i implementació de processos realitzats durant aquests anys. L’any 1993, General Galvànica Gironina inicia la seva activitat basant-se en el rectificat i cromat de peces de ferro, adaptant-se al canvi del sector de l’automoció.

En el 2010 desenvolupen un prototip d’instal·lació molt exclusiva i optimitzada per al sector del fre; és llavors, quan construeixen línies automàtiques per a millorar la productivitat dels seus processos.

En els anys següents, diversifiquen els seus mercats realitzant un fort creixement gràcies a grans projectes dins del sector de l’automoció.

En el 2020, inverteixen en la renovació de totes les línies de producció, introduint milloren que els permeten disposar de les instal·lacions més eficients del sector en unes naus completament modernitzades.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Política de Privacitat – Condicions de GSP.
I Accept
logotipo general galvanica gironina

GSP és un proveïdor pròxim que empatitza amb nosaltres i aporta solucions. És bon coneixedor del producte que distribueix i accessible quan se li requereix. Els seus consultors generen confiança i proximitat. És un Partner receptiu per a possibles desenvolupaments.

Carles Güell, Director General de General Galvànica Gironina
logotipo general galvanica gironina

El sistema de planificació i la gestió de la producció ens han facilitat el nostre treball diari i ens ha ajudat a agilitar els processos. El mòdul SGI Quality per al control qualitat dels nostres productes s’ha ajustat exactament a les exigències de control dels nostres clients.

Imma Vazquez, Responsable de Producció de General Galvànica Gironina

Per què SAP? Per què GSP?

 • Solució única per a totes les àrees de l’empresa.
 • La unificació de les BBDD ens ha facilitat la gestió.
 • L’aplicació d’un sistema únic i integral ens ha aportat rapidesa.
 • Per la seva solidesa i garantia del propi ERP.

Beneficis de la implantació

 • Gestió de la informació segura.
 • La solució SGI Manufacturing, amb el mòdul de planificació i captura de temps en planta, ens facilita i simplifica els procediments de fabricació i logística.
 • Amb la Tecnologia in-memory computing de SAP HANA, l’accés a la informació i la seva anàlisi en temps real, ens ajuda en la presa de decisions en les àrees de producció i finances.
 • Facilita la traçabilitat sobre el producte que el nostre sector requereix.

Últims articles

Posa’t en contacte amb nosaltres

Deixa’ns les teves dades al formulari i ens posarem en contacte amb tu.

  En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

  Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.