Descobreix el cas d’èxit de General Galvànica Gironina amb SAP Business One

Descobreix el cas d’èxit de General Galvànica Gironina amb la implantació de SAP Business One i les solucions SGI Solutions.

General Galvànica Gironina és una empresa reconeguda en el sector dels components d’alumini, gràcies al constant desenvolupament, investigació i implementació de processos realitzats durant aquests anys. L’any 1993, General Galvànica Gironina inicia la seva activitat basant-se en el rectificat i cromat de peces de ferro, adaptant-se al canvi en el sector de l’automoció.

Descarregar PDF

Per què SAP? Per què GSP?

  • Solució única per a totes les àrees de l’empresa.

  • La unificació de les BBDD ens ha facilitat la gestió.

  • L’aplicació d’un sistema únic i integral ens  ha aportat rapidesa.

  • Per la seva solidesa i la garantia del propi ERP.

Beneficis

  • Gestió de la informació segura.

  • La solució SGI Manufacturing, amb el mòdul de planificació i captura de temps en planta, ens facilita i simplifica els procediments de fabricació i logística.

  • Amb la Tecnologia in-memory computing de SAP HANA, l’accés a la informació i el seu anàlisis a temps real, ens ajuda a la pressa de decisions en les àrees de producció i finances.

  • Facilita la traçabilitat sobre el producte que el nostre sector requereix.

GSP és un proveïdor proper que empatitza amb nosaltres i ens aporta solucions. És bon coneixedor del producte que distribueix i accessible quan se’l requereix. Els seus consultors generen confiança i proximitat. És un partner receptiu pels possibles desenvolupaments.

Carles Güell, Director General

El sistema de planificació i la gestió de la producció ens ha facilitat el nostre treball diari i ens ha ajudat a agilitzar els processos. El mòdul SGI Quality pel control de la qualitat dels nostres productes s’ha ajustat exactament a les exigències de control dels nostres clients.

ÚLTIMES PUBLICACIONS

Posa’t en contacte amb nosaltres

Deixa’ns les teves dades al formulari i ens posarem en contacte amb tu.

O truca’ns als números de telèfon: 936 338 732 | 972 227 643

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.