Cas d’Èxit de Castañer

Descobreix el cas d’èxit de Castañer amb SAP Business One

Descobreix el cas d’èxit de Castañer amb la implantació de SAP Business One y las soluciones SGI Solutions.

Els inicis de la marca Castañer es remunten al 1927 quan es va fundar el primer taller de la marca. Durant la Guerra Civil Espanyola, l’empresa és va nacionalitzar i els soldats van anar la guerra amb espardenyes. Però amb la industrialització, ja no hi havia tants pagesos per calçar. Als anys seixanta, l’empresa fa un gir al negoci incorporant color a les espardenyes, convertint-les en un calçat de moda. Intel·lectuals, artistes, actors i grans personalitats exhibien les espardenyes per tot el món, especialment a la costa mediterrània.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Política de Privacitat – Condicions de GSP.
I Accept
castañer logo

La integració de tots els processos empresarials en un mateix sistema ens ha permès analitzar de forma detallada i en temps real les dades de l’Àrea Financera i Comptable. Això ens permet reaccionar a temps davant qualsevol situació adversa i desfavorable per l’empresa.

Beatriz Felipe, Responsable Financera de Castañer
castañer logo

SGI Moda ens ha permès integrar tota la nostra informació sobre els punts de venda (física i en línia) i estar sempre treballant a temps real i integralment amb els diferents departaments, principalment, estoc, compres i fabricació.

Ricard Baena, Responsable Comercial de Castañer
castañer logo

SGI Moda ha suposat un canvi molt positiu en els nostres processos i mètodes de treball empresarial. La traçabilitat de la informació ha permès un tracte personalitzat i un seguiment meticulós i rigorós de la nostra cartera de clients, processos de fabricació i punts de venda, integrant, a més, les vendes en línia.

Antonio Castañer, Conseller Delegat de Castañer

Per què SAP? Per què GSP?

 • La integració de tots els processos empresarials en un mateix sistema.
 • Continuar amb GSP com a partner de SAP, ja que existia una bona relació tant amb el tracte com amb el suport.
 • Bona resposta a tota la problemàtica diària per part de GSP i SAP.
 • Centralització de totes les funcionalitats de l’empresa i del sector amb la solució vertical, va ser elemental i decisiu en l’elecció.

Beneficis de la implantació

 • Simplificació dels processos de negoci.
 • Estalvi de temps i de diner reestructurant els departaments i afegint àrees estratègiques.
 • La traçabilitat de les operacions de compra-venta i el seguiment dels moviments.
 • Integració de tots els processos de gestió empresarial en una única Base de Dades, permeten el control total.

Últims articles

Posa’t en contacte amb nosaltres

Deixa’ns les teves dades al formulari i ens posarem en contacte amb tu.

  En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

  Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.