Aquest és un del cas d’èxit SAP Business One que estàvem desitjant explicar-vos. Hem acompanyat a SHAD en la seva expansió internacional amb la informatització de l’empresa amb el ERP SAP Business One.

SHAD, empresa líder en el sector de la motocicleta

L’empresa NAD va ser fundada el 1973 amb la seu principal a Barcelona. La PIME dissenya, produeix i distribueix top cases i seients originals per les grans marques OEM de la indústria de la motocicleta. Actualment, tenen dos centres més de fabricació: un a Shangai i un altre a Indonèsia.

SHAD és una marca de NAD, creada el 1992, que s’ocupa de dissenyar, produir i distribuir els principals productes en els mercats internacionals. Les principals marques amb les quals treballa són: BMW, Yamaha, KTM, Honda, Piaggio, Polaris i Indian.

El 2017, en l’entrega de German Design Award, una de les maletes de SHAD es converteix en la més premiada del mercat; representant un esdeveniment històric per l’empresa.

Amb el creixement de l’empresa, el software amb el qual treballaven s’havia quedat petit. Es van decidir per SAP Business One perquè s’adaptava a les seves necessitats i els permetia millorar els processos interns.

SGI Ecommerce permet la venda dels productes en tot el món

En primer lloc, la solució que millor s’adapta a les necessitats de SHAD és SGI Ecommerce, que permet a l’empresa crear un portal simple i atractiu per poder gestionar les vendes dels seus productes en l’àmbit internacional.

La idea de l’ecommerce B2B era simple: crear un portal de venda pels clients de tot el món. Per aquesta raó, tots els clients poden realitzar les seves compres de forma segura i des de qualsevol dispositiu, siguin ordinadors, tauletes o mòbils.

Aquesta solució, també permet accedir a tota la informació de vendes, comandes en procés, devolucions, entre altres… de tota l’empresa en qualsevol moment i lloc per conèixer l’estat real de l’ecommerce.

Per un altre costat, la solució SGI EDI per la integració amb la plataforma EDI també va ser un factor important. La solució SGI EDI facilita la gestió d’albarans, factures, comandes, ofertes i altres documents comercials electrònics entre grans empreses. Aquests documents poden tramitar-se directament des de l’ordinador de l’empresa emissora al de l’empresa receptora.

Per una altra part, SHAD treballa amb la solució SGI WMS per la gestió dels seus magatzems automatitzats i la solució SGI Manufacturing pel control de la fabricació dels productes de l’empresa i la traçabilitat de les peces.

Un dels casos èxti SAP, SHAD i GSP millorant processos interns

Les solucions SGI pròpies que tenim desenvolupades sobre SAP Business One han sigut un factor molt important per SHAD. En el procés d’elecció d’ERP a SHAD, conèixer totes les solucions SGI que tenim desenvolupades pels diferents àmbits com són magatzem, gestió web, EDI, producció, entre altres… va fer que l’empresa escullis SAP Business One.

En l’opinió d’Aaron Mañas, Application Manager de SHAD: “Dins de les seves solucions SGI, en ser solucions pròpies del partner, tenen la facilitat que davant una nova necessitat nostra poden desenvolupar sobre aquest mòdul per adaptar-se a les nostres necessitats.

Els nostres consultors van analitzar detingudament els processos interns, pas a pas, de la fabricació dels productes per poder extreure les principals necessitats i cobrir-les amb les nostres solucions SGI per la indústria.

Amb SAP Business One, SHAD ha aconseguit reduir enormement els errors dels processos en comparació amb l’altre ERP que se’ls havia quedat obsolet.

Marina Xicola, Operations Manager, comenta que “Amb SAP ara tinc un major control del qual m’interessa en cada moment, des de comandes, facturacions, despeses, entre altres.”

Amb l’objectiu de crear un cas d’èxit de SAP Business One, la integració de Magento per la creació d’un ecommerce ha sigut un complet aliat per la implementació de SAP Business One i la gestió de les vendes per Internet de tots els productes de SHAD.

T’esperem en els comentaris, t’animes a comentar aquest cas?

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.