Per començar, us portem un altre cas d’èxit SAP Business One que us encantarà. Des de Global Software Partner hem agregat valor a Especialitats Masdeu aportant millores en la seva actualització del software empresarial, ERP. Abans de res, us volem presentar l’empresa d’aquest cas d’èxit SAP, Masdeu.

Masdeu, especialistes en l’elaboració de bases alimentàries per ser emplenades

Masdeu és una empresa familiar que remunta els seus inicis artesans l’any 1945 amb una fleca familiar a la població de Puigdàlber, molt a prop de Barcelona. La seva evolució la va portar a convertir-se en una productora de bases alimentàries per ser emplenades que es comercialitzen en l’hostaleria, aconseguint que el seu públic siguin professionals del sector.

De la mateixa manera, la preocupació per les necessitats dels clients, els ha permès conèixer les seves preocupacions en elaborar peces de pastisseria i rebosteria; garantint la qualitat, la higiene i el control de les despeses d’elaboració.

La tercera generació de l’empresa, va comprar la companyia francesa Mariebel. Amb aquesta compra, van aconseguir dues plantes de producció i guanyar experiència en la producció de pasta de full. La pasta de full és la pasta més típica per elaborar bases alimentàries.

Amb una producció d’aproximadament 1 milió de peces diàries, Masdeu Group exporta les seves bases alimentàries a més de 30 països de tot el món. La creació de Masdeu Group brinda l’oportunitat a l’empresa de poder arribar al consumidor final a través del canal retail de la marca Mariebel.

SGI Manufacturing permet un major control de la producció global de les empreses del grup

Per la seva part, la solució de SAP Business One que s’adapta millor a les necessitats de Masdeu és el SGI Manufacturing. Aquest mòdul permet a l’empresa guanyar agilitat en els processos de producció de les bases alimentàries, en les ordres de producció i millorar com treballaven anteriorment.

En relació a la solució SGI Manufacturing està desenvolupada sobre l’ERP SAP Business One pels nostres programadors. Aquest software permet l’organització dels processos de transformació en empreses fabricants.

Per Masdeu, el tema del control de la producció era imprescindible per l’elecció de l’ERP. Quan els responsables van visualitzar les capacitats de SAP Business One i el mòdul SGI Manufacturing van comprovar que el software complia les seves expectatives.

Amb SAP Business One van aconseguir la informació en temps real, obtenint velocitat per l’estudi de la informació i la seva capacitat de reacció davant qualsevol problema de producció és més eficaç.

Sense dubte, SGI Manufacturing ha aportat millores en els temps de treball en la línia de producció i ha sigut molt fàcil l’adaptació dels treballadors al nou sistema, gràcies a les formacions realitzades pels consultors de GSP.

De la mateixa manera, Masdeu treballa amb el mòdul SGI Warehouse per la gestió dels seus magatzems.

Amb SAP Business One i GSP la capacitat de producció de Masdeu no té límits

Mentrestant, altres millores que ha aportat el SAP Business One i els mòduls SGI Manufacturing i SGI Warehouse són:

  • Control d’estoc (inventari) a temps real.
  • Millora en la cadena de producció.
  • Simplicitat en la preparació de les comandes.
  • Reducció del termini d’entrega en les expedicions.
  • Més qualitat dels productes obtinguts.

Durant la fase d’elecció d’un ERP, sempre hi ha uns factors claus a estudiar per escollir la solució que més s’adapti a les necessitats de la teva empresa segons el sector empresarial en el qual el treballis. En paraules de Jordi Rodríguez, Business Development de Masdeu, ens comenta que: “SAP Business One ens donava la solució de poder treballar les dues empreses i reduir departaments.”

Mentre Josep Corredera, Head of purchasing de Masdeu, aclareix que “GSP ens va oferir les solucions SGI Manufacturing i SGI Warehouse, ja que necessitàvem adaptar una sèrie d’agilitats en la producció i com treballàvem anteriorment.”

Amb l’objectiu d’aportar una millora en cada empresa que implementem SAP Business One, la solució SGI Manufacturing complia amb totes les necessitats de producció de l’empresa Masdeu. És per aquest motiu, que us hem volgut explicar aquesta història.

En conclusió, esperem els vostres comentaris a la nostra entada del cas d’èxit SAP a Masdeu. Vols que la teva empresa formi part dels casos d’èxit?

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.