Channel Partner – Canal de distribuïdors

Proporciona als teus clients un valor afegit amb SAP

Descobreix els beneficis de formar part del Canal de distribuïdors de SAP Business One amb GSP i permet-nos acompanyar-te durant tot el procés de manera ràpida, econòmica i eficaç. Et proporcionem suport comercial i ens impliquem en la generació de demanda per a garantir el teu èxit.

Posem al teu abast la possibilitat d’acompanyar-te en aquest camí proporcionant-te el suport i la capacitació necessària fins a aconseguir l’autonomia total com partner de SAP. Uneix-te al nostre programa Channel SAP PartnerEdge i rebràs un conjunt de beneficis que t’ajudaran a estalviar diners mentre el teu negoci creix i milloren els teus clients.

Distribuidores SAP Business One
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Política de Privacitat – Condicions de GSP.
I Accept

Per què triar GSP?

  • El nostre programa està reconegut per SAP Partner Edge Open Ecosystem.
  • És un canal de distribució exclusiu de SAP Business One i de les seves solucions SGI Solutions.
  • Ens preocupem de la formació i acompanyament en les implantacions.
  • Posem a la teva disposició el nostre equip de prevenda i suport.
  • Respectem els teus clients i leads.

Últims articles sobre GSP

Posa’t en contacte amb nosaltres

Deixa’ns les teves dades al formulari i ens posarem en contacte amb tu.

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.