Proporciona als teus clients un valor afegit amb SAP

Descobreix els beneficis de formar part del Canal de distribuïdors de SAP Business One amb GSP i permet-nos acompanyar-te durant tot el procés de manera ràpida, econòmica i eficaç. Et proporcionem suport comercial i ens impliquem en la generació de demanda per a garantir el teu èxit.

Posem al teu abast la possibilitat d’acompanyar-te en aquest camí proporcionant-te el suport i la capacitació necessària fins a aconseguir l’autonomia total com partner de SAP. Uneix-te al nostre programa Channel SAP PartnerEdge i rebràs un conjunt de beneficis que t’ajudaran a estalviar diners mentre el teu negoci creix i milloren els teus clients.

Channel partner: Distribuïdors SAP Business One

Per què triar GSP?

  • El nostre programa està reconegut per SAP Partner Edge Open Ecosystem.

  • És un canal de distribució exclusiu de SAP Business One i de les seves solucions SGI Solutions.

  • Ens preocupem de la formació i acompanyament en les implantacions.

  • Posem a la teva disposició el nostre equip de prevenda i suport.

  • Respectem els teus clients i leads.

Converteix-te en partner de GSP amb SAP Business One

El primer que necessites fer és registrar-te omplint amb la teva informació al formulari de registre que trobaràs AQUÍ o enviant un correu a marketing@gsp.es. De seguida, t’enviarem un acord, que cordialment et demanarem que firmis i que ens enviïs de tornada.

El programa de SAP PartnerEdge et proporcionarà les eines, els recursos i els beneficis per ajudar-te a construir, operar i fer créixer un negoci rendible amb SAP Business One.

No hi ha quotes ni dipòsits i garanteix el teu èxit.

ÚLTIMES NOTICIES DE GSP

  • La Transformació Digital de les pymes

La Transformació Digital de les pimes

setembre 28th, 2021|

A l’article d’avui parlarem de la Transformació Digital que han experimentat les pimes amb l’aparició de la crisis sanitària [...]

Posa’t en contacte amb nosaltres

Deixa’ns les teves dades al formulari i ens posarem en contacte amb tu.

O truca’ns als números de telèfon: 936 338 732 | 972 227 643

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.