Inicio » Channel Partner

Channel Partner

Proporciona als teus clients un valor afegit amb SAP

Descobreix els beneficis de formar part del Canal de distribuïdors de SAP Business One amb GSP i permet-nos acompanyar-te durant tot el procés de manera ràpida, econòmica i eficaç. Et proporcionem suport comercial i ens impliquem en la generació de demanda per a garantir el teu èxit.

Posem al teu abast la possibilitat d’acompanyar-te en aquest camí proporcionant-te el suport i la capacitació necessària fins a aconseguir l’autonomia total com partner de SAP. Uneix-te al nostre programa Channel SAP PartnerEdge i rebràs un conjunt de beneficis que t’ajudaran a estalviar diners mentre el teu negoci creix i milloren els teus clients.

Distribuidores SAP Business One
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Política de Privacitat – Condicions de GSP.
I Accept

Per què triar GSP?

  • El nostre programa està reconegut per SAP Partner Edge Open Ecosystem.

  • És un canal de distribució exclusiu de SAP Business One i de les seves solucions SGI Solutions.

  • Ens preocupem de la formació i acompanyament en les implantacions.

  • Posem a la teva disposició el nostre equip de prevenda i suport.

  • Respectem els teus clients i leads.

Últims articles sobre GSP

  • GSP, Padrí del DBanyoles ‘22

GSP, Padrí del DBanyoles ‘22

setembre 19th, 2022|

L’Estany de Banyoles va acollir el Campionat Europeu de Nacions de Dragon Boat que s’hauria d’haver celebrat a Kiev [...]

Posa’t en contacte amb nosaltres

Deixa’ns les teves dades al formulari i ens posarem en contacte amb tu.

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.