A l’article d’avui parlem dels beneficis d’implantar un ERP com SAP Business One.

Què és un ERP?

Un ERP (Enterprise Resource Planning, en anglès o ‘Planificació de Recursos Empresarials) és un conjunt d’aplicacions de software integrades que ajuden en la gestió de tot el negoci, incloent els processos de finances, recursos humans, fabricació, cadena de subministrament, serveis, compres, etc.

Els sistemes ERP actuals poc tenen a veure amb els de fa dècades. Els d’ara poden estar al Núvol i utilitzen la última tecnologia, com pot ser la Intel·ligència Artificial i el Machine Learning, per a brindar automatització intel·ligent, major eficiència i informació estratègica instantània en tota l’empresa. A més, també connecta les operacions internes amb socis i xarxes de negoci en tot el món, el que les fa més àgils i competitives.

Com ja hem comentat en altres ocasions, per a garantir l’èxit d’una implantació, és imprescindible realitzar una consultoria prèvia a la implantació de l’ERP, en la que s’analitzin els processos i les necessitats.

Beneficis que aporta un ERP

  • Integra totes les àrees de l’empresa en un mateix sistema.
  • Creixement empresarial ordenat.
  • És flexible i escalable per la qual cosa s’adapta al creixement de l’empresa.
  • Accés a la informació veraç i en temps real, fet que suposa una millor presa de decisions.
  • Visibilitat clara de totes les àrees de l’empresa.
  • Major control i traçabilitat, ja que qualsevol dada o procés queda registrat en l’ERP i permet fer un seguiment exhaustiu del mateix.

 

SAP Business One és una aposta de futur segura per al teu negoci.

Vols que realitzem una avaluació gratuïta del teu negoci? Posa’t en contacte amb nosaltres.

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.