La fabricació intel·ligent és un concepte molt desconegut a les empreses. No obstant això, la innovació tecnològica fa necessària la implementació de mesures que faciliten aquest tipus de fabricació.

Que és la fabricació intel·ligent?

Aquesta fabricació és el model que les petites i mitjanes empreses (Pimes) estan adoptant en els seus processos de producció. La competència cada vegada més acusada i això obliga als empresaris a optimitzar tots els seus procediments.

Per això, es donen els sistemes ERP, com són SAP Business One i la solució SGI Manufacturing, que permeten un procés de fabricació més eficient i millor adaptat a l’empresa. Però, en què consisteix aquest procediment?

Aquest sistema consisteix en la integració, mitjançant la tecnologia, de tots els processos de producció que conformen l’empresa. Així, mitjançant la integració i connexió, tot funciona amb fluïdesa i s’adapta a les necessitats de l’empresa.

Els experts prediuen que la digitalització de la fabricació ha arribat per quedar-se. Tant és així que s’estima que per l’any 2021, el 70% de les empreses comptaran amb softwares especialitzats a coordinar els processos de producció i connectar els departaments emmagatzemant la informació important.

Avantatges per les pimes

Quan tenim una petita o mitjana empresa sempre pensen que l’important és créixer per després invertir a millorar la nostra productivitat i eficiència. Aquest pensament podria ser vàlid durant trenta anys, però alhora el context és molt diferent.

La competència és enorme en qualsevol sector i en qualsevol àmbit: pot aparèixer un competidor que si ha invertit en eficiència i treure’ns del mapa. Per això, és molt important invertir i implementar un sistema intel·ligent per la fabricació de productes.

SGI Manufacturing: la salvació de les pimes

En línies generals, aquest sistema ens ajudarà a gestionar més eficientment i molt més específicament els processos de producció, administració i avaluació que hi hagi a la nostra empresa.

D’aquesta manera, a través de la gestió sistematitzada i organitzada, aplicar la transformació empresarial és molt més senzill. A més, tindrem la transparència i agilitat necessàries a la nostra activitat.

Així doncs, podrem millorar la qualitat i optimitzar els processos de producció i enviaments, reduint els costos, augmentant els beneficis i oferint un millor servei al client.

Avantatges d’aquest sistema

  • Permet la integració amb SAP Business One per desenvolupar eficientment les tasques de fabricació independentment del volum de la nostra empresa.
  • Avaluarem els riscos i oportunitats amb les dades que ens ofereix el sistema.
  • Corregir els errors abans que es produeixin pèrdues.
  • Potenciar els punts forts per diferenciar-nos de la competència.

Així doncs, entenem que la fabricació intel·ligent és el futur i que la integració de mesures per fonamentar-les és fonamental per triomfar en qualsevol sector.

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.