L’adaptació de sistemes ERP en les empreses permet una major facilitat a l’hora de gestionar el dia a dia d’aquesta. La simplificació de les accions i comptar amb un punt d’informació centralitzat són els seus principals avantatges. Però no solament ajudant a l’ordenament intern, el mòdul CRM-Vendes de SAP Business One permet registrar el cicle de vida dels clients.

Que és un CRM?

En primer lloc, un CRM engloba els aspectes generals del tracte donat als clients: garantia, servei postvenda o suport tècnic són parts d’aquestes estratègies. Comptar amb un mòdul ERP, com SAP Business One, que ajudi a gestionar tots aquests elements i controli el cicle de compra del client és disposar d’un software CRM.

Les avantatges del CRM de SAP

Existeix un gran nombre de CRM en el mercat però, sense dubte, SAP és una de les empreses que es troba en el cap davant de la llista d’ERP. El sistema de vendes que ofereix compta amb un gran nombre de beneficis.

Oportunitats de negoci

Emmagatzemar totes les dades en un únic lloc permet la generació d’informes que ajuden al desenvolupament de l’empresa. Això es pot aplicar a les dades de vendes. Un bon exemple és una botiga de roba: en conèixer de manera ràpida els números de venda de cada peça de roba permet saber quina té més sortida.

Utilització de les dades

Totes aquestes dades permeten generar ofertes sobre un determinat producte o per un determinat client, amb la finalitat d’alliberar estoc o donar-li sortida al més venut. Seguint l’exemple anterior, si la peça de roba més venuda és la camiseta es pot generar una oferta de pantalons per igualar les vendes. Tot això es realitza d’una manera inetegrada.

Administració del calendari

Un calendari integrat en el conjunt del sistema permet conèixer els moviments de tots els usuaris. Al mateix temps, permet visualitzar les tasques tant completes com incompletes.

Control de leads i clients

Filtra tota la informació aportada tant pels clients actuals com pels clients potencials. Això ens permetrà realitzar campanyes de mailing o conèixer els seus hàbits de compra. Continuant l’exemple anterior, si compren una peça de roba cada temporada, aquesta dada es coneix i a l’inici de temporada se li pot enviar un catàleg de manera automàtica.

La gestió intel·ligent millora les prestacions de l’empresa

Comptar amb un sistema de gestió com el CRM-Vendes de SAP Business One ens permet millorar el desenvolupament de les relacions amb els clients, tenint un avantatge competitiu respecte la competència. És una manera intel·ligent d’implementar els beneficis dels nous sistemes per seguir creixent.

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.