La gestió de les despeses de l’empresa és una tasca manual que esdevé un gran esforç per a la recopilació dels tiquets per part de l’equip comercial o representants per a la liquidació de les notes de despeses.

La Solució de Tickelia, desenvolupada per Inology, reinventa i simplifica la gestió i el pagament de les despeses d’empresa. Gràcies a Tickelia es redueix fins a un 75% del temps administratiu dedicat a aquesta gestió; mitjançant un procés automatitzat en el que es prescindeix del paper i les tasques manuals, el qual permet el registre de les despeses amb una simple fotografia des del nostre smartphone.

Cal destacar, que és necessari integrar aquesta informació al nostre ERP, realitzant la comptabilització de la despesa i emetent les ordres de pagament als seus empleats.

En col·laboració amb Tickelia, hem desenvolupat un connector amb SAP Business One que realitza aquestes operacions de manera automàtica un vegada han sigut aprovades les liquidacions. Gràcies a aquesta integració amb Tickelia, és possible processar els registres i la generació automàtica dels assentaments comptables preliminars, la visualització d’aquests assentaments per a la comprovació i generació de l’assentament definitiu, a més de processar les despeses de l’empresa sense que sigui necessari la generació d’assentaments comptables.

A mode de resum, la connexió amb Tickelia permet completar el procés de gestió de les notes de despesa i desplaçaments, aconseguint un estalvi important de despeses de manera immediata, alliberant així d’aquesta tasca al departament d’administració.

 

Automatiza la gestión de los gastos de empresa con Tickelia & SAP Business One

Consulta’ns i descobreix com millorar la gestió de les despeses de la teva empresa amb la solució de Tickelia i SAP Business One.

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.