For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Política de Privacitat – Condicions de GSP.
I Accept

ÚNEIX-TE a aquesta AVENTURA

Business One es una solució de software de gestió empresarial (ERP) referent a nivell mundial, accesible i fàcil d’utilitzar, pensada específicament per a petites i mitjanes empreses.

SAP és l’únic fabricant de software capaç de col.locar el seu ERP, CRM i les seves soluciones de Intel.ligencia de Negoci com productes líder en els informes de Gartner amb assiduïtat. Conecta totes les persones i processos -desde informes de finances i despeses fins compres i inventari- dins d’un mètode integrat que permeti escalar eficientment, controlar despeses, gstionar el cumpliment i ajudar al seu equip a prendre les ràpides decisions necesaries per a operar el teu negoci a la teva manera.

Per què SAP Business One? Ràpid, Poderòs i Accessible.

Cada empresa és diferent, i per això SAP Business One està disenyada per a ser flexible. Ja sigui mitjançant una implementació local o en el núvol, podràs accedir a SAP Business One en qualsevol moment, i des de qualsevol lloc i dispositiu mòbil.

Uneix-te a aquesta aventura amb SAP Business One:

 • Interface d’usuari per a una millora en la usabilitat.
 • Client Web. Creació de gràfics sofisticats.
 • Generació de fitxers i documents electrònics.
 • Integració de Microsoft Office 365 i OneDrive.
 • Informes financers amb funció de desglosament.
 • Reports, cubs i indicadors en la versió HANA.
 • Gràfic de Gantt Interactiu per a una planificació més fàcil i visual de les tasques en el mòdul de Projectes.
 • Altres. Veure Més AQUÍ.

Si ets una empresa petita o mitjana i estàs lloitant en una dura batalla, Uneix-te a aquesta Aventura, contraataca i anivella el terreny amb SAP Business One. #GSPBusinessOne.

Una notable transformació digital comença el DIA U amb SAP Business One

La realidatat és que els negocis evolucionen i sovint el resultat són sistemes i processos múltiples i a vegades conflictius, que dupliquen el treball i inhibeixen el creixement. SAP Business One és una aplicació accessible que pot ajudar-te a eliminar les conjeturas de la teva estrategia de creixement. Pot subrir totes les àrrees del teu negoci, que a dia d’avui tu deus haver estat gestionant a trave´s de fulles de càlcul i sistemes manuals.

Amb SAP Business One:

 • Captura tota la informació del teu negoci en un únic sistema escalable.
 • Obtingues respostes a les teves preguntes més urgents amb intel.ligència de negocis integrada.
 • Dona accés als empleats al software sobre la marxa a través d’una app mòvil intuitiva.
 • Impleméntala on-premise o en el núvol

Si estás interessat en conèixer més detalls, posat en contacte amb nosaltres i et prepararem una demostració personalitzada per a que coneguis SAP Business One i GSP.

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

  Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.