For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Política de Privacitat – Condicions de GSP.
I Accept

UNEIX-TE a aquesta AVENTURA

Business One es una solució de software de gestió empresarial (ERP) referent a nivell mundial, accesible i fàcil d’utilitzar, pensada específicament per a petites i mitjanes empreses.

SAP és l’únic fabricant de software capaç de col.locar el seu ERP, CRM i les seves soluciones de Intel.ligencia de Negoci com productes líder en els informes de Gartner amb assiduïtat. Conecta totes les persones i processos -desde informes de finances i despeses fins compres i inventari- dins d’un mètode integrat que permeti escalar eficientment, controlar despeses, gstionar el cumpliment i ajudar al seu equip a prendre les ràpides decisions necesaries per a operar el teu negoci a la teva manera.

Per què SAP Business One? Ràpid, Poderòs i Accessible.

Cada empresa és diferent, i per això SAP Business One està disenyada per a ser flexible. Ja sigui mitjançant una implementació local o en el núvol, podràs accedir a SAP Business One en qualsevol moment, i des de qualsevol lloc i dispositiu mòbil.

Uneix-te a aquesta aventura amb SAP Business One:

 • Interface d’usuari per a una millora en la usabilitat.
 • Client Web. Creació de gràfics sofisticats.
 • Generació de fitxers i documents electrònics.
 • Integració de Microsoft Office 365 i OneDrive.
 • Informes financers amb funció de desglosament.
 • Reports, cubs i indicadors en la versió HANA.
 • Gràfic de Gantt Interactiu per a una planificació més fàcil i visual de les tasques en el mòdul de Projectes.
 • Altres. Veure Més AQUÍ.

Si ets una empresa petita o mitjana i estàs lloitant en una dura batalla, Uneix-te a aquesta Aventura, contraataca i anivella el terreny amb SAP Business One. #GSPBusinessOne.

Una notable transformació digital comença el DIA U amb SAP Business One

La realidatat és que els negocis evolucionen i sovint el resultat són sistemes i processos múltiples i a vegades conflictius, que dupliquen el treball i inhibeixen el creixement. SAP Business One és una aplicació accessible que pot ajudar-te a eliminar les conjeturas de la teva estrategia de creixement. Pot subrir totes les àrrees del teu negoci, que a dia d’avui tu deus haver estat gestionant a trave´s de fulles de càlcul i sistemes manuals.

Amb SAP Business One:

 • Captura tota la informació del teu negoci en un únic sistema escalable.
 • Obtingues respostes a les teves preguntes més urgents amb intel.ligència de negocis integrada.
 • Dona accés als empleats al software sobre la marxa a través d’una app mòvil intuitiva.
 • Impleméntala on-premise o en el núvol

Si estás interessat en conèixer més detalls, posat en contacte amb nosaltres i et prepararem una demostració personalitzada per a que coneguis SAP Business One i GSP.

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

  En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

  Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.