Crypto Locker és un tipus de virus que arriba a partir d’un correu electrònic amb un fitxer adjunt, el qual sembla inofensiu, ja que es tracta d’un Excel, Word, etc.. Solen ésser factures, multes, rebuts… qualsevol fitxer amb un nom que fa cridar l’atenció.

 El que fa aquest virus és xifrar totes les dades de l’ordinador amb AES (Encriptació Segura). Un cop t’infecta, et comença a encriptar tot l’ordinador i no es pot recuperar res. No hi ha cap forma de solucionar-ho.

Aprofintant la situació et demanen un pagament a canvi de que et tornin el fitxer, però no té cap mena de fiabilitat, ja que igualment no te’ls tornen. El més greu que pot arribar a fer aquest virus és entrar en un ordinador amb accés al servidor i des d’aquest, encriptar-lo. Si això passa ho pots arribar a perdre tot!

Exemple correu:

Notificació de Correus

Exemple Pagament:

Pagament Privat

Es RECOMANA tenir totes les còpies de seguretat al dia!

Estarem encantats d’atendre’t i resoldre els teus dubtes

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.