Aprofita i millora la Competitivitat de la teva Empresa a través de la Digitalització

Aquesta ajuda està dirigida a les pimes que aposten per la millora de la competitivitat empresarial mitjançant la implementació de tecnologies avançades. ACCIÓ els proporciona una ajuda directa per a dur a terme millores en Innovació, Tecnologia o Processos.

En què consisteix l’ajuda d’ACCIÓ, terminis i costos subvencionables

Pimes amb establiment operatiu a Catalunya, que compleixin:

<250 empleats i negoci <50 M€ 

Fins el 17 de juny de 2021

Aquesta convocatòria finalitza el 17 de juny de 2021 o fins a finalitzar els fons disponibles.

Costos subvencionables

Aquestes ajudes es canalitzen mitjançant “cupons” d’entre 6.000 i 20.000 € segons el tipus d’acció: Internacionalització, Indústria 4.0, Innovació i estratègia, International eTrade

Confia el teu canvi a GSP i porta el teu negoci a l’èxit!

Partner acreditat per ACCIÓ de la Generalitat de Catalunya. Som una consultora especialitzada en Solucions de Gestió Empresarial amb més de 25 anys en el sector i una àmplia experiència en implantacions amb SAP Business One.

 Treballem per a aportar les millors Solucions Tecnològiques als negocis dels nostres clients i poder satisfer les necessitats de les diferents indústries i/o sectors. A més, oferim un servei tecnològic 360º gràcies a la variada organització empresarial, ja que podem encarregar-nos de tot: consultoria de projecte SAP Business One, instal·lació d’infraestructures, subministrament i manteniment dels servidors i les estacions de treball. Oferim serveis d’optimització, programació a mesura, instal·lació i manteniment de SAP Business One.

M’INTERESSA

ÚLTIMES PUBLICACIONS

Vols més informació sobre les ajudes d’ACCIÓ? Emplena el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible

Error: No s'ha trobat el formulari de contacte.