Solucions sectorials per a SAP Business One

Amb els nostres mòduls sectorials SGI Solutions per SAP Business One podràs afrontar les dificultats específiques del teu sector, aportant un valor afegit a les funcionalitats específiques de SAP Business One.

0
anys d’experiència
0
implantacions
0
països

Transformem la teva empresa en una empresa intel·ligent

Obtingues un millor control sobre el teu negoci amb un software de gestió empresarial per a petites i mitjanes empreses i, les eines d’ERP dissenyades per a créixer amb tu. Optimitza els teus processos clau, obtingues informació estratègica sobre el teu negoci i pren les decisions basades en informació a temps real, per a poder impulsar un creixement rendible.

Consultoria SAP Business One

Global Software Partner (GSP) és una empresa especialitzada en Sofware de Gestió Empresarial a Barcelona i Girona, amb 30 anys en el sector i una àmplia experiència en implantacions de SAP Business One. A més, és desenvolupador de solucions sectorials o AddOns integrats amb SAP Business One. GSP ofereix un servei tecnològic 360º gràcies a la variada organització empresarial, ja que pot ocupar-se de tot: consultoria de projecte SAP Business One, instal·lació d’infraestructures, subministrament i manteniment dels servidors i les estacions de treball. A més, també ofereix serveis d’optimització, programació a mida, instal·lació i manteniment de SAP Business One.

Descobreix els Casos d’Èxit de SAP Business One

Descobreix les empreses que han optimitzat la seva gestió i impulsat el seu negoci amb la implantació de SAP Business One i GSP com a Partner

cas d'èxit especialitats masdeu

Cas d'Èxit d'Especialitats Masdeu

Masdeu és una empresa que es dedica a l’elaboració i comercialització d’una àmplia i creativa varietat de bases alimentàries que posteriorment són emplenades.
CAS D'ÈXIT DE SHAD

Cas d'Èxit de SHAD

SHAD amb seu a Barcelona i dues fàbriques internacionals, treballa en dissenyant, fabricant i distribuint equipaments per a motocicletes a nivell mundial.
cas d'èxit de paz torras

Cas d'Èxit de Paz Torras

Firma de moda, ubicada a Sabadell, que neix amb la vocació de vestir tot tipus de dones, amb peces de roba d’alta qualitat fetes a Espanya.
DESCOBREIX MÉS CASOS D’ÈXIT

ÚLTIMES PUBLICACIONS

Posa’t en contacte amb nosaltres

Deixa’ns les teves dades al formulari i ens posarem en contacte amb tu.

O truca’ns als números de telèfon: 936 338 732 | 972 227 643

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.