GSP, Consultoria SAP Business One

Global Software Partner (GSP) és una empresa especialitzada en Software de Gestió Empresarial, amb 30 anys en el sector i una àmplia experiència en implantacions de SAP Business One. A més, és desenvolupador de Mòduls per a SAP Business One; els quals estan Certificats i Qualificats per SAP, per la qual cosa ofereixen un valor afegit quant a garantia d’evolució, qualitat i funcionalitat.
GSP ofereix un servei tecnològic 360º gràcies a la variada organització empresarial, ja que pot ocupar-se de tot: consultoria de projecte SAP Business One, instal·lació d’infraestructures, subministrament i manteniment dels servidors i les estacions de treball. A més, també ofereix serveis d’optimització, programació a mesura, instal·lació i manteniment de SAP Business One.

consultoria SAP Business One

Com podem ajudar-te

Com a experts en Consultoria SAP Business One, t’ajudem a millorar la gestió de la teva empresa. Comptem amb un equip de professionals multidisciplinari amb anys d’experiència desenvolupant i implementant Solucions de Gestió Empresarial per a satisfer les necessitats de les empreses de diferents sectors.

Optimitza el teu negoci. SAP ha dissenyat la Solució única i assequible per a gestionar la pime: des de la comptabilitat i finances, compres, inventari, vendes i relacions amb els clients fins a informes i anàlisis.

Més informació

Hem desenvolupat, les SGI Solutions. Aquestes estan desenvolupades sobre la plataforma tecnològica SAP HANA i donen resposta a les necessitats específiques del negoci/sector. A més, estan integrades a SAP Business One i certificades per SAP; i aporten un valor afegit a les funcionalitats del ERP.

Més informació

Entorn Cloud potent, segur i econòmic per a acollir els projectes de SAP Business One HANA.

Més informació

T’oferim la millor Infraestructura IT per a optimitzar els teus processos de gestió. T’oferim serveis de hardware, software, instal·lacions, xarxes… incloent tot l’equip relacionat amb la informació tecnològica.

Més informació

0
ANYS D’EXPERIÈNCIA
0
IMPLANTACIONS
0
PAÏSOS

Coneix de l’experiència d’alguns dels clients que ens han confiat la implantació de SAP Business One

Per a poder oferir el millor servei, comptem amb els millors Partners Tecnològics

Últims articles

Posa’t en contacte amb nosaltres

Deixa’ns les teves dades al formulari i ens posarem en contacte amb tu.

    En completar el present formulari, autoritzes expressament a GSP, com a responsable del tractament de les dades personals que ens facilites, a tramitar la sol·licitud d'informació de conformitat amb la normativa vigent en matèria de protecció de dades. Podràs exercir els teus drets que es detallen en el nostre Avís Legal Avís legal mitjançant el correu marketing@gsp.es.

    Conservarem les teves dades fins que ens diguis el contrari.