GSP, Consultoria SAP Business One

Global Software Partner (GSP) és una empresa especialitzada en Software de Gestió Empresarial, amb 30 anys en el sector i una àmplia experiència en implantacions de SAP Business One. A més, és desenvolupador de Mòduls per a SAP Business One; els quals estan Certificats i Qualificats per SAP, per la qual cosa ofereixen un valor afegit quant a garantia d’evolució, qualitat i funcionalitat.
GSP ofereix un servei tecnològic 360º gràcies a la variada organització empresarial, ja que pot ocupar-se de tot: consultoria de projecte SAP Business One, instal·lació d’infraestructures, subministrament i manteniment dels servidors i les estacions de treball. A més, també ofereix serveis d’optimització, programació a mesura, instal·lació i manteniment de SAP Business One.

BROCHURE CORPORATIU
consultoria SAP Business One

Com podem ajudar-te

Com a experts en Consultoria SAP Business One, t’ajudem a millorar la gestió de la teva empresa. Comptem amb un equip de professionals multidisciplinari amb anys d’experiència desenvolupant i implementant Solucions de Gestió Empresarial per a satisfer les necessitats de les empreses de diferents sectors.

CONTACTA’NS

Optimitza el teu negoci. SAP ha dissenyat la Solució única i assequible per a gestionar la pime: des de la comptabilitat i finances, compres, inventari, vendes i relacions amb els clients fins a informes i anàlisis.

Més informació

Hem desenvolupat, les SGI Solutions. Aquestes estan desenvolupades sobre la plataforma tecnològica SAP HANA i donen resposta a les necessitats específiques del negoci/sector. A més, estan integrades a SAP Business One i certificades per SAP; i aporten un valor afegit a les funcionalitats del ERP.

Més informació

Entorn Cloud potent, segur i econòmic per a acollir els projectes de SAP Business One HANA.

Més informació

T’oferim la millor Infraestructura IT per a optimitzar els teus processos de gestió. T’oferim serveis de hardware, software, instal·lacions, xarxes… incloent tot l’equip relacionat amb la informació tecnològica.

Més informació

0
ANYS D’EXPERIÈNCIA
0
IMPLANTACIONS
0
PAÏSOS

Coneix de l’experiència d’alguns dels clients que ens han confiat la implantació de SAP Business One

Per a poder oferir el millor servei, comptem amb els millors Partners Tecnològics

Últims articles

Posa’t en contacte amb nosaltres

Deixa’ns les teves dades al formulari i ens posarem en contacte amb tu.

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.