Especialistes en SAP Business One a Barcelona i Girona

Global Software Partner (GSP) és una empresa especialitzada en Software Empresarial amb més de 25 anys en el sector i una àmplia experiència en implantacions amb SAP Business One.

A GSP treballem per aportar les millors Solucions Tecnològiques als negocis dels nostres clients i poder satisfer les seves necessitats en matèria de Gestió Empresarial.

Les nostres Solucions SGI estan desenvolupades sobre la plataforma SAP HANA i permeten obtenir un major rendiment.

Gold Partner SAP
Descobreix més sobre Global Software Partner, descarregant la nostra presentació corporativa.
Presentació Corporativa
0
anys d’experiència
0
projectes implantats
0
països amb presència

L’ajudem a optimitzar la gestió de la seva empresa

SAP-Business-One

La digitalizació l’ajuda a impulsar el seu negoci

Obtingui millor control sobre la seva Pime amb software de gestió de petites empreses i eines d’ERP dissenyades per créixer amb vostè. Optimitzi els seus processos clau, obtingui més informació estratègica sobre el seu negoci i pregui decisions basades en la informació en temps real, per poder impulsar el creixement rentable.

Descobreix com

Per que confien en nosaltres

Descobreix les opcions dels nostres clients, a les històries d’èxit amb SAP Business One

Masdeu
Llegir més
Shad
Llegir més
Wolala
Llegir més
Paz Torras
Llegir més

SEMPRE INFORMAT

Contacta’ns!

Truca’ns ara al 902.404.090 o deixa’ns les teves dades i et trucarem

Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.