Aconsegueix fins a 12.000€ per a la Transformació Digital de la teva empresa

Què és Kit Digital?

És una iniciativa del Govern d’Espanya, que té com a objectiu subvencionar la implantació de solucions digitales per a aconseguir un avanç significatiu en el nivell de maduresa digital.

Aquest programa d’ajudes forma part dels fons europeus ‘Next Generation EU’ dins del Plan de Recuperación Transformación y Resiliencia.

Software ERP SAP Business One para pymes

El Software ERP que creix al teu ritme

Obtingues un major control de la teva empresa amb SAP Business One. Aquest Software de Gestió per a empreses, connecta i optimitza els processos, mentre creix al ritme del teu negoci.

SGI Solutions

Les Solucions per a SAP Business One

El nostre equip tècnic ha desenvolupat les Solucions SGI Solutions. Aquestes, donen resposta a les necessitats específiques del teu negoci/sector. A més, estan integrades a SAP Business One i certificades per SAP; aporten un valor afegit a les funcionalitats de l’ERP. 

0
ANYS D’EXPERIÈNCIA
0
IMPLANTACIONS
0
PAÏSOS

Software SAP Business One per a pimes 

Global Software Partner (GSP) és una empresa especialitzada en Sofware de Gestió Empresarial a Barcelona i Girona, amb 30 anys en el sector i una àmplia experiència en implantacions de SAP Business One. A més, és desenvolupador de solucions sectorials o AddOns integrats amb SAP Business One. GSP ofereix un servei tecnològic 360º gràcies a la variada organització empresarial, ja que pot ocupar-se de tot: consultoria de projecte SAP Business One, instal·lació d’infraestructures, subministrament i manteniment dels servidors i les estacions de treball. A més, també ofereix serveis d’optimitzacióprogramació a mida, instal·lació i manteniment de SAP Business One.

DESCOBREIX ELS CASOS D’ÈXIT DE SAP BUSINESS ONE

PARTNERS

ÚLTIMES PUBLICACIONS

Posa’t en contacte amb nosaltres

Deixa’ns les teves dades al formulari i ens posarem en contacte amb tu.

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.