Especialistes en SAP Business One a Barcelona i Girona

Global Software Partner (GSP) és una empresa especialitzada en Software Empresarial amb més de 25 anys en el sector i una àmplia experiència en implantacions amb SAP Business One.

A GSP treballem per aportar les millors Solucions Tecnològiques als negocis dels nostres clients i poder satisfer les seves necessitats en matèria de Gestió Empresarial.

Les nostres Solucions SGI estan desenvolupades sobre la plataforma SAP HANA i permeten obtenir un major rendiment.

Gold Partner SAP

Descobreix més sobre Global Software Partner, descarregant la nostra presentació corporativa.

0
años de expriencia
0
proyectos implementados
0
países de presencia

L’ajudem a optimitzar la gestió de la seva empresa

SAP-Business-One

La digitalizació l’ajuda a impulsar el seu negoci

Obtingui millor control sobre la seva Pime amb software de gestió de petites empreses i eines d’ERP dissenyades per créixer amb vostè. Optimitzi els seus processos clau, obtingui més informació estratègica sobre el seu negoci i pregui decisions basades en la informació en temps real, per poder impulsar el creixement rentable.

Descobreix com

Casos d’Èxit

Descobreix com aquestes empreses han optimitzat la seva gestió amb SAP Business One

Masdeu
Llegir més
Shad
Llegir més
Wolala
Llegir més
Paz Torras
Llegir més

Últimes Notícies de GSP

  • Empieza a cambiar tu empresa hoy mismo con SAP Business One

Comença a canviar la teva empresa AVUI MATEIX amb SAP BO. La plataforma DIGITAL per a pimes

octubre 15th, 2020|

ada dia, més de 65.000 clients confien en SAP Business One per a recolzar y gestionar cada aspecte de la seva empresa sense renunciar a mantenir als seus clients satisfets. Y com bé sabeu, SAP Business One, és una Solució de Gestió Integral per a la pime capaç de gestionar tots els departaments d'una empresa, com ventes, finances, producció, cadena de subministrament i CRM, entre d'altres. La seva capacitat de generació d'informes i anàlisis integrats permeten una ràpida presa de decisions, amb accés a la informació més actualitzada i precisa.

Contacta’ns!

Truca’ns ara al 902.404.090 o deixa’ns les teves dades i et trucarem

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.