Impulsa el teu negoci amb la digitalizació

Obtingues un millor control sobre el teu negoci amb un software de gestió empresarial per a petites i mitjanes empreses i, les eines d’ERP dissenyades per a créixer amb tu. Optimitza els teus processos clau, obtingues informació estratègica sobre el teu negoci i pren les decisions basades en informació a temps real, per a poder impulsar un creixement rendible.

0
anys d’experiència
0
implantacions
0
països

Amb els nostres mòduls sectorials SGI Solutions per SAP Business One podràs afrontar les dificultats específiques del teu sector, aportant un valor afegit a les funcionalitats específiques de SAP Business One.

Consultoria SAP Business One

Global Software Partner (GSP) és una empresa especialitzada en Sofware de Gestió Empresarial a Barcelona i Girona, amb més de 25 anys en el sector i una àmplia experiència en implantacions de SAP Business One. A més, és desenvolupador de solucions sectorials o AddOns integrats amb SAP Business One. GSP ofereix un servei tecnològic 360º gràcies a la variada organització empresarial, ja que pot ocupar-se de tot: consultoria de projecte SAP Business One, instal·lació d’infraestructures, subministrament i manteniment dels servidors i les estacions de treball. A més, també ofereix serveis d’optimització, programació a mida, instal·lació i manteniment de SAP Business One.

Descobreix els Casos d’Èxit de SAP Business One

Descobreix les empreses que han optimitzat la seva gestió i impulsat el seu negoci amb SAP Business One

Masdeu
Shad
Wolala
Paz Torras
DESCOBREIX MÉS CASOS D’ÈXIT
We Love SAP Business One

ÚLTIMES PUBLICACIONS

Posa’t en contacte amb nosaltres

Deixa’ns les teves dades al formulari i ens posarem en contacte amb tu.

O truca’ns als números de telèfon: 936 338 732 | 972 227 643

    Les dades personals, facilitades voluntàriament, seran incorporades en un fitxer automatitzat titularitat de Global Software Partner amb la finalitat d’atendre i gestionar els dubtes i les consultes dels nostres consumidors. Acceptant les condicions generals de la nostra pàgina web, expressades en l’apartat Avís legal, dones el teu consentiment exprés i inequívoc per rebre la resposta a la teva sol·licitud a l’adreça de correu electrònic facilitada. En qualsevol moment, podràs exercitar els teus drets d’accés, rectificant, cancel·lant i l’oposició dirigint un escrit a la direcció marketing@gsp.es.